Хора ако имате познати с такава кола потъбсете ги !!! Софийска регистрация "С 9993 .." не сам сигурен за номера! Но колата на 200% е Типо! Имаше и едно Ауди 80 Б4 тъмно на цвят то беше размазано в дърво !Ако темата не е актуална и не е за тук моля модераторите да я преместят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Червено Типо размазано на пътя за Благовград
Collapse
X
-
Майко мила, ей сега гледах новините Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Познах, че е Типо от емблемата на решетката!Колата е смазана адски много има и загинало дете а пред самото типо имаше детска количкаобщо 5 загинали и 11 ранени!Една от колите е пресована между двата камиона Yellow_Flash_Colorz_PDT_33now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Ето и статия относно катастрофата край Симитлина снимката е въпросното Типо!http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1101295п.с. Темата си е направо за раздел "Черна хроника".now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
На баща ми му се е разминало на косъм, защото работи на въпросния обект, около който е станала катастрофата. Точно преди да се забие, камионът е минал покрай него и е взел завоя изправен на две гуми, заради високата скорост, с която се е движел. Шофьорът през цялото време е ръкомахал на колите да се мръднат от пътя му. Непонятно ми е, как при отказали спирачки не е започнал да отбива скоростта с предавките от горна към по-ниска. И друго ... можел е да забие камиона някъде встрани и съответно да скочи от него, при което със сигурност нямаше да има толкова загинали и ранени.По думи на баща ми е било голяма трагедия и вчера като се чухме по телефона направо му се ревеше.Още един случай - жената вчера се прибира от работа и е видяла как някаква луда, на една от оживените благоевградски улици, се е опитвала да скочи под някоя от минаващите коли. При един такъв случай шофьорът автоматично ще го пратят зад решетките. Не знам за Вас, но след подобни случаи вече ме е страх да излизам с колата, защото не знам какво може да ми се случи по НЕ моя вина.
Коментар
-
Мен винаги ме е било страх!Много ме е страх от тировете и избягвам да съм между такива животни които карат с над 100 и се движат на 2-3 м зад мен!п.с. И аз да съм там и на мен ще ми се реве!Дай боже да не видя подобен случай на живоnow. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
AlBundy написа:Този трябва да го вкарат доживотFiat Uno 70SX
Коментар
-
H8ME написа:AlBundy написа:Този трябва да го вкарат доживот
Коментар
-
Напълно съм за до живот. Работя на бензиностанция и зареждат много товарни автомобили. Ако ви кажа, че един няма с изправни спирачки. Като го питаш защо не гаси колата ти вика, че мембраните изпускат (то се и чува де) и много бързо губела въздуха и после трябвало да чака да качи пак налягане.Товарните автомобили и по-големите автобуси имат спирачки с въздух вместо течност - въздуха не завира при висока температура и има подобни свойства като течностите (т.нар флуиди - течности и газове). На таблото има поне два манометъра (също като при автомобилите има два отделни кръга), които показват налягането в бутилките - ако не са постоянно на макс. значи нещо не е наред, от някъде изпуска въздух или компресора не работи добре. Знаел е 100%, че не работят спирачките в норма. Усеща се и по съединителя - и той използва налягането на въздуха за да работи. При натискане заради ниско налягане не може да отдели добре и трудно или въобще не се превключват предавките.Този път по Предела го минавам много, много често - изпреварвал ме е камион с полуремарке в 5 сутринта между два завоя и като му изкочи отсреща кола от спирачките се завъртя напречно на пътя, едвам спрях щях да се ударя в него. Като му се разбипках да слезе само изправи камиона и толкова бързо изчезна, с леката кола сигурно не мога толкова бързо да набирам, до Симитли никъде не го видях, толкова бързо е карал. Пълни малоумници има не само в леките коли, но и в камионите и автобусите. Не знаят нищо за устройството на автомобила, принципите на действие на спирачките и т.н.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Той е длъжен при авария да отбие в дясно!Ето мястото на катастрофата: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175960&photo=1А за колегата дето ме изкара луд: Колега, камион с 10 тона пясък със спирачки не се спира. Дори и да са изправни, ако прехвърли определена скорост няма вече спиране, само запалени накладки. Нормално ако му падне въздуха, спирачките блокират, но при голяма скорост се запалват и престават да бъдат спирачки.no pain no pain
Коментар
-
Колега AlBundy много точно си го казал, че 10 тона не се спират със спирачки, но повечето шофьори както казах нямат и елементарна представа за устройството на автомобила. Прав си, че товарната кола изтървеш ли я вече няма спиране. И аз казвам на всички, че последното нещо дето използвам за да спра автомобила са спирачките, а те ми се смеят. Много пъти съм срещал камиони с димящи в синкаво колела от запаленото феродо. Въпросният път го познавам много добре и го минавам с подходящ избор на предавките със скорост 40-50-60км/ч, зависи от конкретният завой без почти да използвам спирачките - мисля достатъчен пример защо казвам "луди".Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Orcinus
dimmX написа:п.с. Темата си е направо за раздел "Черна хроника".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар