Много зарибяващо ми изглежда!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте к'во си купих
Collapse
X
-
Аз счупих перката на едно такова и сега не можем да намерим нова ... купено е от китай за (в Български пари около 2 лв :D ) и беше супер, леко се носеше на една страна, но имаше и малко вятър, супер зарибяващо е ... но понеже човека, който трябваше да го хване нещо се отнесе - за да не ударя стълб, ударих дърво и падна от около 4 метра височина ... резултат - счупено витло ... ако го залепим може да убием някого, затова търсим начин да направим ново ...
Коментар
-
А това е другата "мания" след тунинг на батериите - от 4.8 (4 броя) на 7.2 волта (6 броя) и стабилизатор на захранването за приемника (интегралата RX-2 на 5 волта) http://store3.data.bg/vnegentsov/RC_..._Car_Drift.avi
Коментар
-
Lane Staley написа:...Някой помни ли как беше сайта който рекламираше тук?...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
maiden написа:Как електрически бе, това противоречи на законите на физиката :D:D:DЯ го снимай, че ми стана интересно. Колко време лети с едни батерии, с кви батерии е, и кво става при неуспешно кацане. Метално шаси ли е, щото иначе ще се разглоби сигурно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар