Не е свързано с Фиат-а, е почти де!Радиоуправляема количка с посоки напред, назад и ляво, дясно. С акумулатори.Така изглеждаше в началото:Цигания с лепенки, невървяща и с малък обхват на "дистанционното".Леки интервенции по увеличаване на мощността (оправяне на студени спойки и пускане на по-дебели жици по силовото предаване):Оптичен тунинг (премахване на грозните шарени лепенки) и ето какво се получи:Малък дзвер. Предстои тунинг на battery pack-a и главното предаване за по-добро ускорение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вижте к'во си купих
Collapse
X
-
maiden написа:Стига бе, я раздуй!За вертолет трябва бензинова тяга. Имам един двигател - двутактов, 1.5кубика, 1кс 25 000 оборотафиатче Браво 2.0
Коментар
-
maiden написа:Как електрически бе, това противоречи на законите на физиката :D:D:DЯ го снимай, че ми стана интересно. Колко време лети с едни батерии, с кви батерии е, и кво става при неуспешно кацане. Метално шаси ли е, щото иначе ще се разглоби сигурнофиатче Браво 2.0
Коментар
-
maiden написа:На какъв принцип се управлява - колко джойстика има?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
maiden написа:Т.е. той винаги се движи леко напред, а ти променяш височината и скороста на задната перка?Да разбирам ли, че не може да зависва?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
bubachko
Я скив’те това http://www.steldi.com/. Пича ми беше клиент едно време, правеше проби с разни платове за балони на печатните машини, ма ми каза и за моделчетата, които предлагат. За вертолетки незнам, ма за самолетчетата със сигурност са бензинки, защото каза, че редовно ходели на Божура да си летят със самолетчета.... Аз бях в едно поделение съвсем наблизо и редовно се катерех по станциите да ги гледам А и звука определено не беше "електричски". Така че може и вертолетки бензинови да има....
Коментар
-
Май не сте разглеждали сайта на рекламодателите... Има и с ел. двигатели и с вътрешно горене...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko написа:Я скив’те това http://www.steldi.com/. Пича ми беше клиент едно време, правеше проби с разни платове за балони на печатните машини, ма ми каза и за моделчетата, които предлагат. За вертолетки незнам, ма за самолетчетата със сигурност са бензинки, защото каза, че редовно ходели на Божура да си летят със самолетчета.... Аз бях в едно поделение съвсем наблизо и редовно се катерех по станциите да ги гледам А и звука определено не беше "електричски". Така че може и вертолетки бензинови да има....Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар