Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте к'во си купих

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте к'во си купих

Не е свързано с Фиат-а, е почти де!Радиоуправляема количка с посоки напред, назад и ляво, дясно. С акумулатори.Така изглеждаше в началото:Цигания с лепенки, невървяща и с малък обхват на "дистанционното".Леки интервенции по увеличаване на мощността (оправяне на студени спойки и пускане на по-дебели жици по силовото предаване):Оптичен тунинг (премахване на грозните шарени лепенки) и ето какво се получи:Малък дзвер. Предстои тунинг на battery pack-a и главното предаване за по-добро ускорение

аз си купих 2 вертолета ,страшна зарибявка ,изпочупох си керемидите на вилата
    фиатче Браво 2.0

Коментар

Стига бе, я раздуй!За вертолет трябва бензинова тяга. Имам един двигател - двутактов, 1.5кубика, 1кс 25 000 оборота

Коментар

maiden написа:
        Стига бе, я раздуй!За вертолет трябва бензинова тяга. Имам един двигател - двутактов, 1.5кубика, 1кс 25 000 оборота
        не не е бензинов ,с батерии е .лети на около 30-40 метра на високо ! С кацането е трудно само иначе и аз съм мераклия за бензинов ,но някак си няма онформация и е трудно да се поръчат от Бг .но за около 500 лева може да се купи страшен вертолет ! А тия електирческите са по 75-90 лева .В скай сити ги има
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Как електрически бе, това противоречи на законите на физиката :D:D:DЯ го снимай, че ми стана интересно. Колко време лети с едни батерии, с кви батерии е, и кво става при неуспешно кацане. Метално шаси ли е, щото иначе ще се разглоби сигурно

Коментар

maiden написа:
            Как електрически бе, това противоречи на законите на физиката :D:D:DЯ го снимай, че ми стана интересно. Колко време лети с едни батерии, с кви батерии е, и кво става при неуспешно кацане. Метално шаси ли е, щото иначе ще се разглоби сигурно
            абе на батерии нали съм на ТИ с техниката ! сега нямам как да го снимам защото е на вилатаа на дистанционото упрявляваш едната и другата перка .лети 30 минути някъде и се зарежда 3 часа .батерите са подобни на тия за gsm-ите .Целият е от пластмаса .Иначе е доста здрав ,проблем е само ако го вдигнеш много на високо и излезне от обхвата на дистанционото абе страшна работа е особено ,като м усвикнеш с управлението !
            фиатче Браво 2.0

Коментар

На какъв принцип се управлява - колко джойстика има?

Коментар

maiden написа:
                На какъв принцип се управлява - колко джойстика има?
                на дистанционото е с две като ръчици ! с едната спираш въртенето на перката на опашката а с другата усилваш-намаляш въртенето на горната перка !! съответно така и завиваш ,не е лесно управлението аз счупих един докато се науча !
                фиатче Браво 2.0

Коментар

Т.е. той винаги се движи леко напред, а ти променяш височината и скороста на задната перка?Да разбирам ли, че не може да зависва?

Коментар

re

Аз пък си купух такова бъги.2,5 см3..Голем дзвер е http://vid.data.bg/rpklo5bn?ct=
                    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

maiden написа:
                      Т.е. той винаги се движи леко напред, а ти променяш височината и скороста на задната перка?Да разбирам ли, че не може да зависва?
                      може да зависа ,но трябва бързо да сменяш въртенето на едната и другата ,може и да "виси" във вуздуха само с леко движение ,нагоре надолу !!!за тая мощност и тия пари е достатъчно !Иначе бензиновите могат и да завиват с упрвление от дистанционото !
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

Я скив’те това http://www.steldi.com/. Пича ми беше клиент едно време, правеше проби с разни платове за балони на печатните машини, ма ми каза и за моделчетата, които предлагат. За вертолетки незнам, ма за самолетчетата със сигурност са бензинки, защото каза, че редовно ходели на Божура да си летят със самолетчета.... Аз бях в едно поделение съвсем наблизо и редовно се катерех по станциите да ги гледам А и звука определено не беше "електричски". Така че може и вертолетки бензинови да има....

Коментар

Май не сте разглеждали сайта на рекламодателите... Има и с ел. двигатели и с вътрешно горене...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

bubachko написа:
                            Я скив’те това http://www.steldi.com/. Пича ми беше клиент едно време, правеше проби с разни платове за балони на печатните машини, ма ми каза и за моделчетата, които предлагат. За вертолетки незнам, ма за самолетчетата със сигурност са бензинки, защото каза, че редовно ходели на Божура да си летят със самолетчета.... Аз бях в едно поделение съвсем наблизо и редовно се катерех по станциите да ги гледам А и звука определено не беше "електричски". Така че може и вертолетки бензинови да има....
                            Яко се зарибих, ама хеликоптерчето "Мини Пикси" пише че го няма в наличност, дали да не си поръчам електрическото самолетче "Ред Бул" ? Представям си каква лудница ще става в Южния парк на някоя от големите поляни Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Клипче:http://store3.data.bg/vnegentsov/RC_Monster_clip/

Коментар

Working...
                              X