В момента си смуча ефизола за гърло... и ми щукна един мн готин въпрос... "Какво обичате да смучете?". Жените да не се подхилкват така!!...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво обичате да смучете?
Collapse
X
-
Ми бирчок най вече. Ама от днес почнах на вино и ще е така май до март месец. Захлади се. Изсмукахме с жената едно шише, някакво австралийско мерло, абе нашето си е добро също.Иначезаконкретно ’смукане’ катомеболи гърло залагам в последно време на Трахизан и имаше там едно друго, ама в понеделник ще му кажа името че ми е в офиса в чекмеджето.А и на малкия близалкитедояждам чат пак като сме някъде и ми я навре в устата - волю-неволю- "пари съм давал, пениш се , не пениш - ке те ям.’Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар