Здравейте на всички, Имам телефон Samsung SGH-E200. Реших да си купя и карта "MicroSD 1GB" за повече памет за снимки, че понякога се налага, но нещо не мога да се оправя. Като поставя картата, се появява знак на дисплея като заредена и толкова, телефонът пак събира 10-20 снимки, 2-3 видео клипа, 2 MP3 и излиза съобщение за недостатъчна памет.Въпроси:1. Как да посоча снимките и клиповете да се записват в картата?2. Като включа date-кабела не може да се покаже картата, и с кабела не мога да вкарам нищо в картата, а само в телефона. Той е само с 5MB свободно пространство,Та ако някой има идея как може да записвам върху карата.Не е ФИАТ, но ако някой все пак помогне ще съм благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с телефон "Samsung SGH-E200"
Collapse
X
-
Krass написа:Аз имам Самсунг и при моя когато снимам всичко се записва в телефона, след което прехвърлям в картата...много е досадно.Когато пък свалям трябва да са в телефона т.е. прехвърлям пак. Не съм виждала опция да може да съхранява директно в картата.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
geo_g написа:Krass написа:Аз имам Самсунг и при моя когато снимам всичко се записва в телефона, след което прехвърлям в картата...много е досадно.Когато пък свалям трябва да са в телефона т.е. прехвърлям пак. Не съм виждала опция да може да съхранява директно в картата.Punto 1.2/75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар