johnfound написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт заради включени халогени
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Авео, отговора ми беше за поста на Слав. Твоята тема наистина не е в стил "копелета мръсни", а в стилАвео написа:мам***ата им....Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Явор Митев
Авео написа:...В действителност бях в нарушение......Авео написа:........както и да е......
Коментар
-
И се върна времето на рицарите и честните самаряни... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Пък аз ако карам зад такъв камион, който пуши и се движи с 12 км/ч и сам да съм пак ще го изпреваря, ако преценя че е безопасно.Ако ще и три непрекъснати линии да има... И ако ме спрат много настоятелно ще поискам да спрат и камиона, после да му поискат технически преглед и ако има с удоволствие ще си запиша къде е направен и мам***а им ще разгоня на нещастната фирма дето го е пуснала да се движи по републиканската пътна мрежа Поради никаква причина (особено заради недомислени правила) не съм длъжен да се тровя и да се обгазявам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 И си спестете моля ви се коментарите относно това какво бихте направили, защото абсолютно ВСЕКИ от този форум и по принцип всеки нормален човек би върнал по-ниска предвака и би изпреварил кретащия камион, бълващ отровни газове...не ми се правете на света вода ненапита== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Глобата е 30лв и 6 точки. Аз имам за същото нарушение един от началото на годината - изпреварих при непрекъсната линия и видимост поне 1км, но заради това, че има някакво измислено кръстовище има непръсната линия. Искаха пари на ръка и както не им "предложих" да им дам ми написаха акта. По-добре, така или иначе няма да го платя.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Слав написа:И се върна времето на рицарите и честните самаряни... Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Пък аз ако карам зад такъв камион, който пуши и се движи с 12 км/ч и сам да съм пак ще го изпреваря, ако преценя че е безопасно.Ако ще и три непрекъснати линии да има... И ако ме спрат много настоятелно ще поискам да спрат и камиона, после да му поискат технически преглед и ако има с удоволствие ще си запиша къде е направен и мам***а им ще разгоня на нещастната фирма дето го е пуснала да се движи по републиканската пътна мрежа Поради никаква причина (особено заради недомислени правила) не съм длъжен да се тровя и да се обгазявам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 И си спестете моля ви се коментарите относно това какво бихте направили, защото абсолютно ВСЕКИ от този форум и по принцип всеки нормален човек би върнал по-ниска предвака и би изпреварил кретащия камион, бълващ отровни газове...не ми се правете на света вода ненапитаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз бих попитал Авио ако пак попадне в такава ситуация какво би направил ??? Пак да рискува и наизпревари камиона или да отбие и да мине малко време и тогава да продължи .Струва ми се , че не би рискувал пак да изпреварва .Страх лозе пази - казва народа .Хей ,хора разберете най после , че щом така пише в правилника и закона така и трябва да се кара .Халогени ,малогени , тъмни стъкла , музика надута до дупка и газ до дупка ,ето това е всекидневната истина за движението по пътищата.И за това не се минава и ден без няколко убити по пътищата .Ето го и пресния пример тоя с камиона де затри толкова хора вчера.Не минава и година без такъв инцидент .Преди 25г един такъв самосвал Краз нахлу в Ловеч чак до центъра ,премаза две деца и се заби в едно дърво та спря , а имало е възможност още преди да влезе в града да го хвърли отстрони в шанеца и жив да остане. Преди две години в Лим не удавиха ли 12 невинни деца , защото за мен си остава истината че водача е заспал над волана . Миналата есен при Бяла на моста 16 жертви .И както е тръгнала работата ще очакваме още такива .Как така на вчерашния виновник като му е взета книжката е разрешено да кара ? Не би ли следвало веднага КАТ да е уведомил собственика на фирмата , че негов водач е без книжка .И нима никой във фирмата не е знаел за това ??? Не са ли знаели след като имат съставени преди това пет акта за претоварване, че нарушават закона ??? Или и те са казвали видите ли лошите катаджии си нямат работа и само се заяждат с нас .Но резултата е печален и то за невинни хора .Затова моето категорично мнение е да не упрекваме контролните органи че ни правят актове и глоби , а да се съсредоточим в собственото си канче и видим проблемите в самите нас.Ето Ставийски ще се размине само с условна присъда ,но ние нямаме неговите пари за откупуване и при нарушение ще си носим последиците.
Коментар
-
коцев написа:....Как така на вчерашния виновник като му е взета книжката е разрешено да кара ? Не би ли следвало веднага КАТ да е уведомил собственика на фирмата , че негов водач е без книжка .И нима никой във фирмата не е знаел за това ??? Не са ли знаели след като имат съставени преди това пет акта за претоварване, че нарушават закона ??? Или и те са казвали видите ли лошите катаджии си нямат работа и само се заяждат с нас .Но резултата е печален и то за невинни хора .Затова моето категорично мнение е да не упрекваме контролните органи че ни правят актове и глоби , а да се съсредоточим в собственото си канче и видим проблемите в самите нас.Ето Ставийски ще се размине само с условна присъда ,но ние нямаме неговите пари за откупуване и при нарушение ще си носим последиците.
Коментар
-
Явор Митев
коцев написа:Аз бих попитал Авио ако пак попадне в такава ситуация какво би направил ??? Пак да рискува и наизпревари камиона или да отбие и да мине малко време и тогава да продължи .Струва ми се , че не би рискувал пак да изпреварва .Страх лозе пази - казва народа .Хей ,хора разберете най после , че щом така пише в правилника и закона така и трябва да се кара .Халогени ,малогени , тъмни стъкла , музика надута до дупка и газ до дупка ,ето това е всекидневната истина за движението по пътищата.И за това не се минава и ден без няколко убити по пътищата .Ето го и пресния пример тоя с камиона де затри толкова хора вчера.Не минава и година без такъв инцидент .Преди 25г един такъв самосвал Краз нахлу в Ловеч чак до центъра ,премаза две деца и се заби в едно дърво та спря , а имало е възможност още преди да влезе в града да го хвърли отстрони в шанеца и жив да остане. Преди две години в Лим не удавиха ли 12 невинни деца , защото за мен си остава истината че водача е заспал над волана . Миналата есен при Бяла на моста 16 жертви .И както е тръгнала работата ще очакваме още такива .Как така на вчерашния виновник като му е взета книжката е разрешено да кара ? Не би ли следвало веднага КАТ да е уведомил собственика на фирмата , че негов водач е без книжка .И нима никой във фирмата не е знаел за това ??? Не са ли знаели след като имат съставени преди това пет акта за претоварване, че нарушават закона ??? Или и те са казвали видите ли лошите катаджии си нямат работа и само се заяждат с нас .Но резултата е печален и то за невинни хора .Затова моето категорично мнение е да не упрекваме контролните органи че ни правят актове и глоби , а да се съсредоточим в собственото си канче и видим проблемите в самите нас.Ето Ставийски ще се размине само с условна присъда ,но ние нямаме неговите пари за откупуване и при нарушение ще си носим последиците.
Коментар
-
Явор Митев
Авео написа:......Твърдо започнах да изпреварвам на непрекъсната, но вероятно поне с дясното предно колело при прибирането съм минал през непрекъснатата. .....
Коментар
-
Стига сте яли колегата Авео! Големи праведници се изкарахте. Я сложете по една снимка - сигурно и крилца са Ви поникнали... Пределно ми е ясно и много добре познавам мястото на въпросната случка! Според мен си е идеален и нарочно поставен к...ркапан за спасяване на семейния бюджет на закъсали катаджии. Видимостта там категорично позволява такава маневра!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
моето мнение по въпроса - много добре си познавал пътя, значи си знаел преди да изпревариш дали ще можеш да се пребереш преди непрекъснатата линия. Ако се прибереш след като почне си в нарушение. Та много добре знаеш и че след това заведение пак има прекъсната линия и там спокойно можеш да изпревариш. Ако мислиш че си прав - съди ги, аз така бих направил ако съм прав.... всъщност май вече не можеш да ги съдиш, ако глобата е наистина 30 лв. А всъщност има ли значение за тебе тази глоба и точките? Ако не правиш нарушения по принцип а много рядко по изключения като това, да не ти пука за парите и точките.По принцип седа и се влача зад всякакви тирове и бусчета при непрекъснати линии колкото и мигачи да ми пускат зада ги изпревара - естествено оставям разстояние между двамата хем разни бързаци да могат да се мушнат между нас ако се наложи, хем не се знае какво ще изкочи на пътя под тира и преди да изпревара си преценявам дали ще се прибера преди забраната за изпреварване, не толкова да не ме спрат куките, а все пак има причина точно там да започва тази непрекъсната линия и за мене прибиранете след това е риск, който не искам никога да поемам.А за севлиевските куки - главно те ме спират (в другите градове и селца и принципно в София сигурно от 2-3 години не са ме спирали) и ме спират за проверка на документите, гледат стикери (нощно време светят с фенерче), светлините на колата (единия гледа, а другия проверява документите) и до сега като цяло имам само една преверка за алкохол и то точно при Севлиево ме провериха и по време на проверката когато стигнат до златния талон и на мене ми става забавно да им гледам реакциите - един даже ми вика че съм бил образцов водач :D Иначе и аз си правя нарушения, случва се, няма безгрешни хораAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Стига сте яли колегата Авео! Големи праведници се изкарахте. Я сложете по една снимка - сигурно и крилца са Ви поникнали... Пределно ми е ясно и много добре познавам мястото на въпросната случка! Според мен си е идеален и нарочно поставен к...ркапан за спасяване на семейния бюджет на закъсали катаджии. Видимостта там категорично позволява такава маневра!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар