Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акт заради включени халогени
Collapse
X
-
johnfound написа:Ако това е така, то не си в никакво нарушение. Длъжен си само да започнеш изпреварването когато това е разрешено. Можеш да го завършиш и на непрекъсната и след знак "Изпреварването забранено", без да си в нарушение.
Коментар
-
Слав написа:kiro_of_the_day написа:Стига сте яли колегата Авео! Големи праведници се изкарахте. Я сложете по една снимка - сигурно и крилца са Ви поникнали... Пределно ми е ясно и много добре познавам мястото на въпросната случка! Според мен си е идеален и нарочно поставен к...ркапан за спасяване на семейния бюджет на закъсали катаджии. Видимостта там категорично позволява такава маневра!
Коментар
-
vital написа:Относно тир-овете според мен трябва да има сериозен контрол, въпреки че "Никой не може да премери колко тона си качил на пътя" както каза веднъж един шофьор на самосвал.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Rokambol написа:Даже в правилника пише, че халогените трябва да са с капаци, когато няма условия за използването им. Щом почнаха да пишат актове за тях, кога ли ще почнат и за неправилна употреба на дълги светлини. Крайно време е.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
sasco
Re: акт заради вкл. халогени
logitech1 написа:Ей това се казва съвестни пазители на реда. Е няма как, халогенните светлини се включват в случай на мъгла, намалена видимост или дъжд, така че няма как..ще плащам...да ги ... в .... Нямаше за какво да се заядат. Искаха ми полицата за гражданската отговорност, седяха умуваха та измислиха за халогените, а докато чаках да ми напишат акта спряха поне още 3-4 коли с включени халогени и си ги пуснаха. така че внимавайте колеги..и умната... А това се случи до Стадион "Академик" в кв."Гео Милев"...
Коментар
-
Лично аз в работата ми имам възможност да карам последната версия на Audi A8, която винаги е в режим "auto" на светлините. Та когато влезнем в участък със сянка колата пуска габарити и халогени. Така е измислено от производителя и съм сигурен, че бая ще поспорим с някой КАТаджия докато ми напише акт. А на фиатката нощем и винаги когато излезна извън София пускам фарове и халогени и досега не съм имал проблеми с КАТаджии. А колегата Авео напълно подкрепям. Може да е бил в нарушение но при тази ситуация сам да съм бил щях да изпреваря камиона. А за наказанието по чл.179, ал.1"Наказва се с глоба от 50 до 150лв.", т.5"който не спазва сигналите на пътните светофари, предписанието на пътните знаци, пътната маркировка и другите средства за сигнализиране, правила за предимство, за разминаване, за изпреварване или за заобикаляне, ако от това е създадена непосредствена опасност за движението" + 4 наказателни точки.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Може, може... Само, че не знам дали навсякъде я имат тази апаратура. Мерят натоварването на всяка ос на камиона поотделно - това насред пътя - където са го спрели.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар