Търсих във форума такава тема и не намерих а ако съм я пропуснал - моля за извинение А ето за какво става въпрос : от един господ знае колко години не съм си плащал глобите. Покрай новите закони и разпоредби реших да се занимая и с това та да ми се махне от главата. Проблемът е в това че в КАТ и НАП ми казаха да го духам и че не могат да ми помогнат (не знаят) когато ги попитах има ли начин и къде мога да направя справка за неплатените си нарушения и да ги платя на куп. Питането ми е възможно ли е това и ако е така дали може някой да ми каже как. Ще съм ви много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПЛАЩАНЕ НА ГЛОБИ В КАТ
Collapse
X
-
Преди няколко месеца и аз бях решил да си платя старите глоби и попитах в КАТ - казаха ми че не знаят. С това се изчерпа желанието ми и реших докато не ми ги поискат да не плащам! В момента в които някой някъде ми каже че дължа едиколко си пари ще ги платя - иначе не.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Не може да ти кажат, че трябва да им оставиш книжката освен ако не са ти свършили точките ... а точките лесно можеш да си провериш предварително. Аз даже миналата година точно по тази причина ходих да възстановявам точки ... и тази година мисля да повторя процедурата за да направя точките ми над 30 за да съм спокоен.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
глоби
аз скоро си взех талона и ме накараха да си плата всичко от преди 2 г и тогава ми дадоха талона става веднага стига да си наред сутрин има доста хора но те са за различни места раздават талони с номера аз бях №76 са 1 час минах с всичко платих общо 100 лв.та си носете пари /зависи колко акта имате неплатени де /
Коментар
-
Не му е мястото да питам тука ама .. Знаете ли, имате ли представа каква е глобата за без винетка?Разбрах за някакви суми, направо ми настръхна косата!Отнемали са и някакви точки .. Чакам си наказателното постановление вече два месеца Все си приготвям някакви пари и все като отида да проверя ми удължават срока.Ако някой е запознат нека пише, моля.Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
4uk1t написа:Не му е мястото да питам тука ама .. Знаете ли, имате ли представа каква е глобата за без винетка?Разбрах за някакви суми, направо ми настръхна косата!Отнемали са и някакви точки .. Чакам си наказателното постановление вече два месеца Все си приготвям някакви пари и все като отида да проверя ми удължават срока.Ако някой е запознат нека пише, моля.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар