Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Работа ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Работа ?

Колеги никъде не видях да има тема в която всеки да разкаже какво работи и ако някой си търси работа друг да му помогне връзките са много полезни в такъв момент. Може всеки да напише какво работи в момента и(или) какво иска да работи. Надявам се да се получи нещо.Аз ще започна първи: Дизайнер съм на матрици за пластмасови и метални изделия и работя на 3Д и 2Д софтуер. Вие сте ...
    Punto 1.4 gt

Аз съм студент в МГУ - специалност Компютърни Технологии. Работя нещо като куриер в една фирма занимаваща се с вестници и списания, но ми се ще да работя нещо по-специалността за да мога да се развивам...
    >Keep Walking<

Коментар

Здравейте, аз работя във фирма занимаваща се с осветление, електроматериали и електромонтажи.
      Fiat BRAVO 1.9JTD 105hp 1999
      182B4.000

Коментар

Май в бизнес раздела има подобна тема.Аз съм мениджър логистика и доставки. И ще следя дали няма да намеря някой бъдещ доставчик тук
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Радиоводещ Занимавам се и с израотка на радиореклами, озвучаване и т.н.
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Работя в търговската дирекция на една верига бензиностанции(цени, доставки, пазарлъци... )
              Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Aз уча в УНСС Финансов контрол.Четвърти курс съм.Понастоящем работя в Алианц България в отдел за връзка с клиентите (това може би скоро ще се промени, но като стане тогава ще пиша :P )
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

gamma написа:
                  ами ние сме колеги бре
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Електронен инженер - маниак. :D Работя в голям завод като поддръжка на автоматиката. Между другото, в момента търсим други маниаци за попълване на щата.
                    Fiat Ritmo 105TC
                    1600cc 105к.с.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                        Някой гледал ли е "The IT Crowd"?
                        Аз. Като комедия е добре, но "не отразява достатъчно дълбоко вътрешният свят на сисадмина"
                        Fiat Ritmo 105TC
                        1600cc 105к.с.

Коментар

soulkeeper написа:
                          gamma написа:
                          ами ние сме колеги бре
                          Сега да не излезе, че се познаваме
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Yavor написа:
                            В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.
                            Колеги сме значи. Може да оменяме опит.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

deadairplane написа:
                              Аз пък съм хелпдеск супорт в една много голяма фирма (по голяма от БГ). Някой гледал ли е "The IT Crowd"?
                              Хе, любим сериал! Следя всяка серия!Аз също съм админ, към МО. В момента дори си търся по-платена работа. Ако някой знае нещо, да свирка В бизнес раздела се предлага...това си е обща тема.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X