В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.
Колеги сме значи. Може да оменяме опит.
И аз съм ви колежка Работя в спедиторска фирма - занимаваме се с организиране транспорта на стоки (основно железопътен и автомобилен).
Така и така сме отворили темата.В момента строим фабрика - трябва ми минерална вата и касети за послоен монтаж. В огромни количества. Ако някой може да предложи...
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
И аз съм системкажия-сисадмин ако щете, в едно държавно учреждение, няма да пиша кое за да не плашите.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Аз пък съм бригадир на хидравличен багер към 6-та столична бригада "Груб строеж" Бъзик да става, а сега сериозно Владимир Илиев/Fiat Brava 1.6 ELX. Имам си фирма за уеб дизайн и работя в нея като програмист
В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.
Колеги сме значи. Може да оменяме опит.
И аз съм ви колежка Работя в спедиторска фирма - занимаваме се с организиране транспорта на стоки (основно железопътен и автомобилен).
Коя ако не е тайна? Че аз за 3 години като спедитор и 2 на настоящата работа познаван голяма част от спедиторските фирми.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Аз съм вътрешен одитор в Община Несебър....ама си търся работа... сега са ни налегнали едни изборни времена, едно ослушване е настанало - да не ви е работа...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
и аз бях такъв но се занимавах с доставчиците на материали за производител на електроника,
Слав написа:
Понастоящем работя в Алианц България :P )
и тука има нещо сходно - компанията - там пък бях специалист продажби по едно време,а в момента съм в един офис - в администрацията на една фирмичка, която се занимава с търговия
Колеги никъде не видях да има тема в която всеки да разкаже какво работи и ако някой си търси работа друг да му помогне връзките са много полезни в такъв момент. Може всеки да напише какво работи в момента и(или) какво иска да работи. Надявам се да се получи нещо.Аз ще започна първи: Дизайнер съм на матрици за пластмасови и метални изделия и работя на 3Д и 2Д софтуер. Вие сте ...
Коментар