Колеги никъде не видях да има тема в която всеки да разкаже какво работи и ако някой си търси работа друг да му помогне връзките са много полезни в такъв момент. Може всеки да напише какво работи в момента и(или) какво иска да работи. Надявам се да се получи нещо.Аз ще започна първи: Дизайнер съм на матрици за пластмасови и метални изделия и работя на 3Д и 2Д софтуер. Вие сте ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Работа ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Aз уча в УНСС Финансов контрол.Четвърти курс съм.Понастоящем работя в Алианц България в отдел за връзка с клиентите (това може би скоро ще се промени, но като стане тогава ще пиша :P )== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
deadairplane
-
Yavor написа:В бизнес раздела има такава тема, ама не е излишно да си напомняме.Аз съм експорт мендижър в известна фирма за производство на хранителни продукти. Занимавм се с търговдката и логистичната час по износа и вноса.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
deadairplane написа:Аз пък съм хелпдеск супорт в една много голяма фирма (по голяма от БГ). Някой гледал ли е "The IT Crowd"?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар