Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте каква кола днес дойде за ремонт!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Вижте каква кола днес дойде за ремонт!!!

qnisZ написа:
    Колеги вижте каква кола днес дойде за ремонт. Сигорно повечето от вас не са я и виждали. Това е *ВАРШАВА* пройзведена някъде 50те години *от немски каски* на миналия век. Това е собственика който не я продева *един познат му даде 2000евр. но той я не дава*. Наложеси да му пробия една дупка и се оказа че ламарината е дебела някъде около 2.5мм. направо останах като гръмнат.
    Ха-ха, помня я... помня топлата нощ на 28-ми срещу 29 март 1960г, когато майка ми я караха към болницата с тази кола да ме ражда! Даже си спомням,че нещо като превключваше от 3-та към втора скоростите хъркаха и заплаших шофьора, че ще му дам БАН, ако кара така!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Вижте каква кола днес дойде за ремонт!!!

[quote="qnisZ"]Колеги вижте каква кола днес дойде за ремонт. Сигорно повечето от вас не са я и виждали. Това е *ВАРШАВА* пройзведена някъде 50те години *от немски каски* на миналия век. Това е собственика който не я продева *един познат му даде 2000евр. но той я не дава*. Наложеси да му пробия една дупка и се оказа че ламарината е дебела някъде около 2.5мм. направо останах като гръмнат.[/quoтози модел на Варшава не е от 50-те а от 60-те години, старите бяха с друга форма, руснаците имаха поден модел и се казваше Победа ако открия снимки ще ги пусна. А сега ми кажете какъв е този автомобил?
      Прикачени файлове
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Тунингована ЗАЗ-ка!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Има една Варшава в селото ми.Седи си в един двор никому ненужна.То е доста далечко де...към Сърбия е почти Колата не съм я виждал да се кара последните 5 години, но преди се изкарваше често
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Nino написа:
            Тунингована ЗАЗ-ка!
            Позна! Имам някъде още нейни снимки, ама сега в работата ги нямам, като се прибера ще ги потърся.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ето и една ВАРШ-УАЗка снимана във Варна (не съм сигурен, че ходовата част е от УАЗ, но на такова прилича)
              Прикачени файлове
              FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Комшията на село преди няколко години се беше взел една и я преработи на пикап.Няколко години си скарваше дърва с нея-по-проходима е от някои джипове!
                Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Nino написа:
                  Тунингована ЗАЗ-ка!
                  Ето ви тунингована Заз-ка
                  Прикачени файлове
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Волга М 21 е била на първо място в краш-тестовете за годината, в която е излязла - някъде в началота на 60-те. Мисля обаче, че тя е с три скорости, а не Варшавата. Тази Варшава от снимките, ако забелязвате, е седан. Аз имах един комшия с хечбек - те са едни заоблени като костенурка. Поддържаше я доста години в изрядно състояние. Варшавите са наследници на съветските Победа от следвоенните години.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                    X