Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вижте каква кола днес дойде за ремонт!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте каква кола днес дойде за ремонт!!!

Колеги вижте каква кола днес дойде за ремонт. Сигорно повечето от вас не са я и виждали. Това е *ВАРШАВА* пройзведена някъде 50те години *от немски каски* на миналия век. Това е собственика който не я продева *един познат му даде 2000евр. но той я не дава*. Наложеси да му пробия една дупка и се оказа че ламарината е дебела някъде около 2.5мм. направо останах като гръмнат.

Ето и снимките с по добро качество.

Коментар

Предната седалка е цяла на тези коли, нали знаете! Като диванче е, отдавна не бях виждала Варшава.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Супер е! Аз нямам спомен дали съм виждал. Но това наистина е много добро. Имахме преди Волга 1962г. (в доста лошо състояние) и щяхме да я стягаме за ретро, но уви. Продадохме я. Имахме и Москвич 407 мисля, ремонтът му беше започнат, но за съжаление недовършен-продаде се и той. Иначе ни предлагаха 3000лв за него, ако го стегнем. На Волгата също беше много дебела ламарината не знам точно колко, но може би близка до тази на Варшавата. Има ли от вас, колеги, някой, който е фен на старите ретро автомобили и има някъде някой стегнат или в по-лошо състояние???
        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

На мен ми обещаха да ми докарат една *ВОЛГА* от същия период на миналия век тези с еленчето отпред на капака. Мисля да я възтановя и да идвам на срещите с нея мисля че ще голяма атракция да я видим в перфектен вид.

Коментар

Много добър екземпляр,и забележете,че никъде не се забелязва ръжда!!!Ех тия немци бееее,знаят от какво да си правят каските!
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

На спийт феста имаше Варшава и то заедно с другите изложени ретро коли. Но сравнително по запазена, може би е само за такива мероприятия.
              Прикачени файлове
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
              Porsche 944 S2
              http://www.valmcrae.snimka.bg/
              http://vbox7.com/user:val_mcrae
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Нали знаете, че Варшавите са с 3 скорости?Аз навремето имах един Москвич 403, на всичко отгоре направен на затворен пикап, но беше супер изгнил и го разпродадох на части, а останалото - на вторични.Направо бях забравил за него...

Коментар

val_mcrae написа:
                  На спийт феста имаше Варшава и то заедно с другите изложени ретро коли. Но сравнително по запазена, може би е само за такива мероприятия.
                  Колега тази е за изложба. А моята е в реална експлотация мисля че има разлика.

Коментар

А в Пловдив напролет, като бяхме на панаира, точно срещу квартирата ни имаше паркирана една стара Волга, много по-стегната от тази Варшава, дето е уж за изложба. Утре ако ми остане време, ще мина покрай мястото, и ако е там ще я снимам. Все едно сега излиза от магазина, а е в движение.

Коментар

ОК снимай я и като дойдеш на срещата искам да я видя. А аз на тази и сложих и газ.

Коментар

EVITA написа:
                        Предната седалка е цяла на тези коли, нали знаете! Като диванче е, отдавна не бях виждала Варшава.
                        Знаем, знаем - много са удобни! Спомени, споменииии....
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз лично и на двете се кефя максимално....
                          Прикачени файлове
                          Настоящата - Ford Focus ST
                          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                          Франкенщайн - R.I.P.
                          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Аз пък оня ден видях едно Бентли да го карат с пътна помощ.Това без майтап.
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Alex_kk написа:
                              Има ли от вас, колеги, някой, който е фен на старите ретро автомобили и има някъде някой стегнат или в по-лошо състояние???
                              Тука в Белите Брези има един кошер подобен на Варшавата (може и да е такава, не съм се заглеждал много),точно срещу Лучано на бул"Гоце Делчев". Стои от много време, очевидно е, че не се кара, но майне е чак толкова зле.
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X