Марчо,Враца Пунто 2 Jtd HLX
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъже с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
Спокойно ’Мъжове’ и аз вече съм с Fiat! Закупих си и аз една Marea (подписа), тепърва почвам да я по-оправям. Количката си има история за филм, но се надявам да си е намерила човека. Правен и е основен ремонт на ДВГ-то (задрало бутало). Има поучукан салон, тук таме пукнато, но пък иначе всичко си му работи.... :D Цвета е убииствен, боядисвал съм само покрива (тръгнал лак) и малце предната броня.Боби при Бобо му натъмани ролки и ремъци, след време Драго едно резонаторче ще му пригоди, че малко бръмчи. Много поздрави на пичовете от T&N в Младост, да ми намерят смотаното реле, че не ми се занимава да преправям сегашното(не че не го направих, ама си искам оргиналдъ)....мнооо пари тия свещи бе След време и малко снимки ще кача, ама не съм сигурен дали тук му е мястото да се похваля качествено :P
Коментар
-
Захари от София99г., Fiat Bravo GT, 1.9JTD :DFiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:blagun написа:деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаСледвай мечтите си))
Коментар
-
dimmX написа:Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:dimmX написа:Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар