Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мъже с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Марчо,Враца Пунто 2 Jtd HLX
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Иво....с Купето!!!
      Join My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779

Коментар

здравейте карам браво 1.4 12v и също типо 1.4 на баща ми само фиат

Коментар

Спокойно ’Мъжове’ и аз вече съм с Fiat! Закупих си и аз една Marea (подписа), тепърва почвам да я по-оправям. Количката си има история за филм, но се надявам да си е намерила човека. Правен и е основен ремонт на ДВГ-то (задрало бутало). Има поучукан салон, тук таме пукнато, но пък иначе всичко си му работи.... :D Цвета е убииствен, боядисвал съм само покрива (тръгнал лак) и малце предната броня.Боби при Бобо му натъмани ролки и ремъци, след време Драго едно резонаторче ще му пригоди, че малко бръмчи. Много поздрави на пичовете от T&N в Младост, да ми намерят смотаното реле, че не ми се занимава да преправям сегашното(не че не го направих, ама си искам оргиналдъ)....мнооо пари тия свещи бе След време и малко снимки ще кача, ама не съм сигурен дали тук му е мястото да се похваля качествено :P

Коментар

Захари от София99г., Fiat Bravo GT, 1.9JTD :D
            Fiat Brava 1.6 16V
            Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща тема
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща тема
                Е какво пък толкова нищите в тази забранена тема. Иначе Фиатка телефонче няма.... за инфо друго питай каквото ти хрумне :P

Коментар

Николай, Русе, Браво 99 г. 1.9 JTD
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

деси_бургас написа:
                      Благун - Емо - Купе 2.0 16в. Стрийптизьор и "още нещо"..... и това е професия, и то красива тел. 0887 92 81 94 за заявки за "още нещо"....
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                        деси_бургас написа:
                        Благун - Емо - Купе 2.0 16в. Стрийптизьор и "още нещо"..... и това е професия, и то красива тел. 0887 92 81 94 за заявки за "още нещо"....
                        Що не каза по-рано да те резервирам за една вечер Живко, Стара Загора/София, ’96 Bravo 1.6 16V
                        Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

megamuscle написа:
                          blagun написа:
                          деси_бургас написа:
                          Що не каза по-рано да те резервирам за една вечер Живко, Стара Загора/София, ’96 Bravo 1.6 16V
                          Ние вече го резервирахме за нашите купони
                          Следвай мечтите си))

Коментар

От 5305 регистрирани потребители вадим 7 - 8 дами и бройката е готова Иначе аз съм Боян от Бургас и вече пети ден клатя Марийка набор ’99
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

dimmX написа:
                              Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
                              Яааа къде бил клюкарника тук, извинете да да не съм сбъркала темата или тва наистина е мъжката
                              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                                dimmX написа:
                                Яааа къде бил клюкарника тук, извинете да да не съм сбъркала темата или тва наистина е мъжката
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X