Ето къде ще спамим ДААААААААААААААААААААААААААААААААМИ ... тука е мястото за спам...ха сега кажете и ни разкажете за това как умеем да се гримираме по време на шофиране , да си сменим дрехите , да пооправим косите , да хвърлим един поглед над вестника и въпреки това да сме прекрасни шИфорки Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Колежке, изпусна още едно ваше умение ...., да карате назаден ход с цигара в уста (не с лоши чувства) ....ама последното с "прекрасни шИфьорки" ..... ....., е има и такива изключения.... Аз съм Константин от София - Fiat Tipo 1.6 iE (от подписа)
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
От 5305 регистрирани потребители вадим 7 - 8 дами и бройката е готова Иначе аз съм Боян от Бургас и вече пети ден клатя Марийка набор ’99
5300 и няколко си ама 3000 от тях са с 0(зеро)мнения .Другата част са с 1 малко са хората които са редовни във форума(около 100)Приятно ми е Николай водач на Мареа Уикенд 1,9ТД100,Лада 1500 от време и на баща ми Ивекото.Местожителство и аз не знам вече от къде съм В.Търново,Карлово(6 години),Афганистан в момента и като се завърна живот и здраве Казанлък(единствения потребител от Канзас сити за момента)ще трябва яко да агитирам и предлагам форума там.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар