Марчо,Враца Пунто 2 Jtd HLX
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъже с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
Спокойно ’Мъжове’ и аз вече съм с Fiat! Закупих си и аз една Marea (подписа), тепърва почвам да я по-оправям. Количката си има история за филм, но се надявам да си е намерила човека. Правен и е основен ремонт на ДВГ-то (задрало бутало). Има поучукан салон, тук таме пукнато, но пък иначе всичко си му работи.... :D Цвета е убииствен, боядисвал съм само покрива (тръгнал лак) и малце предната броня.Боби при Бобо му натъмани ролки и ремъци, след време Драго едно резонаторче ще му пригоди, че малко бръмчи. Много поздрави на пичовете от T&N в Младост, да ми намерят смотаното реле, че не ми се занимава да преправям сегашното(не че не го направих, ама си искам оргиналдъ)....мнооо пари тия свещи беСлед време и малко снимки ще кача, ама не съм сигурен дали тук му е мястото да се похваля качествено :P
Коментар
-
Захари от София99г., Fiat Bravo GT, 1.9JTD :DFiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаи това е професия, и то красива
тел. 0887 92 81 94 за заявки за "още нещо"....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаи това е професия, и то красива
Живко, Стара Загора/София, ’96 Bravo 1.6 16V
Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:blagun написа:деси_бургас написа:няма ли да си пишете и телефоните, я давайте малко инфо, та да имаме какво да си разнищваме в наща темаи това е професия, и то красива
Живко, Стара Загора/София, ’96 Bravo 1.6 16V
Следвай мечтите си))
Коментар
-
dimmX написа:Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:dimmX написа:Кво мислите за колежките, имате ли някакви впечатления?Мен лично колежката деси_бургас, ме впечатли с нещо Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 аз я попитах но колежката каза да не се отклонявам от темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_42now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар