Здравейте колеги, посещавате ли панаира, ще го посетите ли и тази година!? А има ли хора от форума , които са пряко свързани със панаира, щанда на Фиат...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Технически Панаир, Пловдив 24-29 септември 2007г.
Collapse
X
-
Аз съм от постоянното присъствие Палата 10, щанд М3 сме тази година.Иначе от щанда на Фиат - през 2005 година единият от представителите на ФИАТ беше мой познат, но през 2006 го нямаше. За тази година незнам дали ще е там?!?Доколкото знам, сменят се всяка година. Той е от представителството в Стара Загора, миналата година са били пловдивчани доколкото разбрах, за тази незнам.
-
ами и нашата фирма ще е там утре ще ви напиша точно каде който иска да се отбие аз лично незнам дали ще съм там Фирмата се казва София ЕкспортFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Immortal написа:Аз съм от постоянното присъствие Палата 10, щанд М3 сме тази година.Иначе от щанда на Фиат - през 2005 година единият от представителите на ФИАТ беше мой познат, но през 2006 го нямаше. За тази година незнам дали ще е там?!?Доколкото знам, сменят се всяка година. Той е от представителството в Стара Загора, миналата година са били пловдивчани доколкото разбрах, за тази незнам.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар