хахахахахразвесели ме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Bella написа:Момичета ще сменям Бравото....много,ама адски много исках Волво но се оказа трудно да се намери това което искам аз и втори избор ми Алфа Ромео 156 Спорт Вагон 2,4 ЖТД....сега очаквам всеки момент обаждане с реплика :"Докарах я,ела си я вземи..."Кати пристигне ще се похваля и снимки ще кача
Коментар
-
Bella написа:jenshen73 написа:Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ама то спама май от вас идва. Чета си темите из форума аз и гледам тема: Жени с фиатки да се преброим... и в темата, сред всичките фиати гледам и Корса. Корса във фиат форума си е чист спам, още повече че корсата ще се сменя с алфа. Къде е фиат манията тук... Другата пък... кара фиат по принуда, сигурно щото такова са и купили и като чета никак не харесва фиатите девойчето :DСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Punto_S написа:абе жени да ти говорят за коли или за футбол, от това по-голяма забава няма.пс: мили дами, айде да си поговорите и за футбол, та да се посмея малко, че ми е скучно, пък и тука приказките за колите малко са се поизчерпали.
Коментар
-
Аве хора осъзнайте се малко ве!!! Отдавна не съм се ровил ама днес ме стреснахте Почти година вече ще направя в тоя форум, но досега чак толкова явни нападки не бях срещал. Ще се избиете най-накрая и после ще умалее клуба откъм женска или мъжка част - не знам. Подкрепям свободата на словото, но ако наистина човек има да каже нещо, а не да се заяждаме кой какво кара, какво ще купува, с какви финанси разполага и за какво ще ги харчи. И аз смятам да сменям Фиат-а, но това не означава, че ще напусна форума, защото тук има много по начетени и умни хора, които биха ти помогнали, откъдето и да било другаде. И сме най-добрия форум затова защото не с езаяждаме кой какво кара и кой какво ще си купува. В крайна сметка няма значение кой какво кара, а какъв човек е по душа. Затова спрете да спорите за глупости и да се заяждате, моля ви! А и в някой от Волф форумите като БМБ и ФВ биха ти се нахвърлили затова че си с друга кола. Докато тук няма такова нещо..... или поне нямаше.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Аве хора осъзнайте се малко ве!!! Отдавна не съм се ровил ама днес ме стреснахте Почти година вече ще направя в тоя форум, но досега чак толкова явни нападки не бях срещал. Ще се избиете най-накрая и после ще умалее клуба откъм женска или мъжка част - не знам. Подкрепям свободата на словото, но ако наистина човек има да каже нещо, а не да се заяждаме кой какво кара, какво ще купува, с какви финанси разполага и за какво ще ги харчи. И аз смятам да сменям Фиат-а, но това не означава, че ще напусна форума, защото тук има много по начетени и умни хора, които биха ти помогнали, откъдето и да било другаде. И сме най-добрия форум затова защото не с езаяждаме кой какво кара и кой какво ще си купува. В крайна сметка няма значение кой какво кара, а какъв човек е по душа. Затова спрете да спорите за глупости и да се заяждате, моля ви! А и в някой от Волф форумите като БМБ и ФВ биха ти се нахвърлили затова че си с друга кола. Докато тук няма такова нещо..... или поне нямаше.
Коментар
-
Alex_kk написа:Аве хора осъзнайте се малко ве!!! Отдавна не съм се ровил ама днес ме стреснахте Почти година вече ще направя в тоя форум, но досега чак толкова явни нападки не бях срещал. Ще се избиете най-накрая и после ще умалее клуба откъм женска или мъжка част - не знам. Подкрепям свободата на словото, но ако наистина човек има да каже нещо, а не да се заяждаме кой какво кара, какво ще купува, с какви финанси разполага и за какво ще ги харчи. И аз смятам да сменям Фиат-а, но това не означава, че ще напусна форума, защото тук има много по начетени и умни хора, които биха ти помогнали, откъдето и да било другаде. И сме най-добрия форум затова защото не с езаяждаме кой какво кара и кой какво ще си купува. В крайна сметка няма значение кой какво кара, а какъв човек е по душа. Затова спрете да спорите за глупости и да се заяждате, моля ви! А и в някой от Волф форумите като БМБ и ФВ биха ти се нахвърлили затова че си с друга кола. Докато тук няма такова нещо..... или поне нямаше.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар