Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахахахахразвесели ме
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
      Момичета ще сменям Бравото....много,ама адски много исках Волво но се оказа трудно да се намери това което искам аз и втори избор ми Алфа Ромео 156 Спорт Вагон 2,4 ЖТД....сега очаквам всеки момент обаждане с реплика :"Докарах я,ела си я вземи..."Кати пристигне ще се похваля и снимки ще кача
      Аз ли те излъгах да си купиш Алфа? Приготви си кинти, че като те знам ква си ще си го търсиш Фиата по-късно

Коментар

Bella написа:
        jenshen73 написа:
        Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...
        Виждам,че си много сгорещен....що не идеш да си топнеш дупето в някое легенче със студена вода та да поохладиш малко страстите,а?Не ти влиза в работа кой каква кола и за колко пари ще си купи и дали ще е нова или не...айде със здраве!Не прави сметки на хорските пари ами през това време иди и работи та и ти да имаш за нова кола
        Миме, аз колата дето съм я искал съм си я купил. За добро или за лошо е Фиат, не е нов, но си е мой, обичам си го и си се грижа за него. Ей на - вчера пак ме остави, но... какво пък, утре ще му купя НОВ акумулатор и пак ще си ми е ВЕРЕН . А Ако погледнеш от КЪДЕ съм ще се сетиш, че ако искам да охлаждам нещо си имам ЦЯЛО море до дупенцето - мога си се топкам когато и както си искам. А ти мила моя - каквото купиш пак няма да си ДОВОЛНА - това имах в предвид... И не съм сгорещен, не още.П.П. И работя Дори в неделя - както виждаш - чак сега и пиша.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Айде стига спам!

Коментар

Ама то спама май от вас идва. Чета си темите из форума аз и гледам тема: Жени с фиатки да се преброим... и в темата, сред всичките фиати гледам и Корса. Корса във фиат форума си е чист спам, още повече че корсата ще се сменя с алфа. Къде е фиат манията тук... Другата пък... кара фиат по принуда, сигурно щото такова са и купили и като чета никак не харесва фиатите девойчето :D
            Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

абе жени да ти говорят за коли или за футбол, от това по-голяма забава няма.пс: мили дами, айде да си поговорите и за футбол, та да се посмея малко, че ми е скучно, пък и тука приказките за колите малко са се поизчерпали.
              Fiat Punto S55 1.1
              Fiat Forever!

Коментар

Punto_S написа:
                абе жени да ти говорят за коли или за футбол, от това по-голяма забава няма.пс: мили дами, айде да си поговорите и за футбол, та да се посмея малко, че ми е скучно, пък и тука приказките за колите малко са се поизчерпали.
                Ти ела в Търново и ще си поговорим за коли и особено за футбол, ама после да не се скриеш нейде от срам.

Коментар

абе разбирачки сте няма спор. и по-добре да няма. тоя свят вече не знам накъде тръгна. всички жени разбирете повече от мъжете от:1)коли2)футбол3)цици4)карти (покерче, сварчица, нещо комарче)5)жени6)пиенеи.т.н.ае спирам, вече ми стана смешно.
                  Fiat Punto S55 1.1
                  Fiat Forever!

Коментар

Аве хора осъзнайте се малко ве!!! Отдавна не съм се ровил ама днес ме стреснахте Почти година вече ще направя в тоя форум, но досега чак толкова явни нападки не бях срещал. Ще се избиете най-накрая и после ще умалее клуба откъм женска или мъжка част - не знам. Подкрепям свободата на словото, но ако наистина човек има да каже нещо, а не да се заяждаме кой какво кара, какво ще купува, с какви финанси разполага и за какво ще ги харчи. И аз смятам да сменям Фиат-а, но това не означава, че ще напусна форума, защото тук има много по начетени и умни хора, които биха ти помогнали, откъдето и да било другаде. И сме най-добрия форум затова защото не с езаяждаме кой какво кара и кой какво ще си купува. В крайна сметка няма значение кой какво кара, а какъв човек е по душа. Затова спрете да спорите за глупости и да се заяждате, моля ви! А и в някой от Волф форумите като БМБ и ФВ биха ти се нахвърлили затова че си с друга кола. Докато тук няма такова нещо..... или поне нямаше.
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Alex_kk написа:
                      Аве хора осъзнайте се малко ве!!! Отдавна не съм се ровил ама днес ме стреснахте Почти година вече ще направя в тоя форум, но досега чак толкова явни нападки не бях срещал. Ще се избиете най-накрая и после ще умалее клуба откъм женска или мъжка част - не знам. Подкрепям свободата на словото, но ако наистина човек има да каже нещо, а не да се заяждаме кой какво кара, какво ще купува, с какви финанси разполага и за какво ще ги харчи. И аз смятам да сменям Фиат-а, но това не означава, че ще напусна форума, защото тук има много по начетени и умни хора, които биха ти помогнали, откъдето и да било другаде. И сме най-добрия форум затова защото не с езаяждаме кой какво кара и кой какво ще си купува. В крайна сметка няма значение кой какво кара, а какъв човек е по душа. Затова спрете да спорите за глупости и да се заяждате, моля ви! А и в някой от Волф форумите като БМБ и ФВ биха ти се нахвърлили затова че си с друга кола. Докато тук няма такова нещо..... или поне нямаше.
                      Спокойно колега, ние само на майтап.

Коментар

Alex_kk написа:
                        Подкрепям всичко написано от теб.....но пък няма тръпка ако няма малко заяждане Пък който си няма друга работа да се хваща на въдичките :D
                        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Working...
                        X