Ето го и Пинкото на колежката Даниела :D Страхотен е, много купонджийски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska
-
[quote="msi"]Ама кой е казал че има проблем бе госпожа :D що се нервиш Като видах списъка и ми се наби една корса сред другите фиати и ми стана чудно щото са съвсем различни коли.Сега си мисля какво ли може да е станало че Миндзу се е разделила с фиата, защо ли се е сдобила с Корса след като е фиат фенка, и що пък не продаде корсата и си купи фиат... такива ми ти мисли ме заглождиха сега.Спокойна си нали [quote]Айде няма да ви мъча повече. Навремето щях да си купувам браво - това исках. И за това влезнах в клуба. В последствие ми вкараха корса - тя ми беше 2ро желание. Та за това съм с корса в клуба на фиат.А розов :P
Коментар
-
От доста време не се бях разписвала тук...но виждам че темата се е съживила за добро или зло ... и реших да драсна....Момичета ще сменям Бравото....много,ама адски много исках Волво но се оказа трудно да се намери това което искам аз и втори избор ми Алфа Ромео 156 Спорт Вагон 2,4 ЖТД....сега очаквам всеки момент обаждане с реплика :"Докарах я,ела си я вземи..."Кати пристигне ще се похваля и снимки ще кача
Коментар
-
Еееееми суперско... ко. Сега кое те кефи повече, фиатя или опеля :DMindzu написа:Айде няма да ви мъча повече. Навремето щях да си купувам браво - това исках. И за това влезнах в клуба. В последствие ми вкараха корса - тя ми беше 2ро желание. Та за това съм с корса в клуба на фиат.А розов :PСамо слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
msi написа:Е то пак не е фиат :D Алфа 147 JTD под 11 500 лв няма, предполагам знаеш.Mindzu написа:Bella, чакам да видя алфата с нетърпение. Аз до края на март съм като за последно с корсата. В последствие се надявам на Алфа 147 JTD.
Коментар
-
Колежката Бела и тук се разписва И пак на обидена се прави... И колежке Бела - нали Волвото беше ВРЪХТА, а италианките - боклук. Пак на италианка си се изрепчила, че и пак същия двигател, но по-мощен. Пак ще го яхаш с големите цифри за ремонт... И пак ще ревеш... вероятно в алфа форума. Маце, ти май не разбра - мощни и спортни коли втора употреба по презумпция са ИЗДУХАНИ от каране и се продават заради цената на ремонта в Италия/Германия/Швейцария.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...
Коментар
-
Bella написа:Mindzu написа:Bella написа:Не орави сметки на хорките пари ами през това време иди и работи та и ти да имаш за нова колаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар