Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eliie написа:
    Голяма част от жените виждат в домакинските си задължения начин да се справят с напрегнатото ежедневие, показва ново британско проучване според Днес.бг. " Шест от десет анкетирани жени споделя, че миенето на чинии и прането им дава усещане, че контролират живота си, а 60% приемат миенето на чинии като психотерапия. Неразборията в къщи подтиска 58% от англичанките. Едва 4 на сто смятат, че подреждането и чистенето е загуба на време. Една трета от жените, участвали в проучването на телевизионния канал Discovery Home and Health, заявяват, че домакинската работа им носи повече удовлетворение дори от секса. Проучването е направено сред 2 000 жени на възраст от 18 до 80 години, а резултатите са публикувани в британския Индипендънт, уточнява АФП."Момичета, вие от кои сте? Аз определено не си падам по миенето на чинии
    Това е пълна идиотия! Това проучване е направено между бабички!? Коя жена би предпочела да обхожда кухнята като"постинал кон"-и да забрави за какво живее? Не обичам да мия чинии-мазни......гадни.........

Коментар

Nino написа:
      Alex_kk написа:
      И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повече
      Дебелак е дебеланкото, ама какво да го правим! Мъжки е, на 8 години и много свикнахме в него.Разбира настроения, гримаси, думи... а бе странна работа.Като взема да се карам на "юнаците" и ми скача, напада ме, не позволява крамоли.От малък съм отрасъл с котки и може би съм предубеден, но ги обожавам. Според мен възпитанието на тримата ни сина беше повлияно от него, най-малкото ги научи на отговорност към ангажиментите.Те живеят отделно от нас вече (съвсем наблизо), но винаги са покрай него когато ни няма. Наистина "дяволско" животно е котката! Разбирам мъката ти!
      Аз също ги обужавам!Мойта е женска-черна- е има 2-3 бели петънца на коремчето!Има добър апетит и си похапва доста-вече е кръгла от ядене!Чака ме с нетърпение да се прибера,изпъва се по гръб пред вратата и докато не я погаля-няма влизане!!! Напада ме да играем с нейните играчки!Уникални са!

Коментар

Immortal написа:
        Е това за навигацийката - я ни светни и нас, pls.Че като ги гледам какви цени праскат тука нашите търговци, пардон, търгаши...
        Поръчала съм 5 бройки за мен и мои приятели...цената много зависи от бройката която ще се поръча.Лично аз предлагам след като получа тези бройки ,да тествам своя и да споделя впечатление....ако ми хареса на мен и на вас поръчвам и колкото повече се поръчва толкова по - ниска е цената.
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Изида, дето има една приказка - Англия е друга държава Напълно вярно е написано
          no pain no pain

Коментар

Immortal написа:
            50% от иначе примерните през седмицата англичанки в петък вечер се напиват като прасета и се съешават с когото има падне.Всяко 6-то дете във Великобритания не е заченато от законния съпруг, въпреки че много от съпрузите дори и не предполагат това...
            Напълно си прав...btw от къде знаеш :D Досега не съм виждал толкова разкрепостени жени като англичанките.Впечатленията ми са, че 10-15% от англичаните са изключително свестни, добри и отговорни хора. Останалите обаче са разкрепостени к/+18/чки, хулигани, вандали, наркомани и др.измет...разбира се, не искам да обидя никого с това ...иначе жените може и да са добри домакини ...все пак човек има много лица.
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

За съжаление нямам личен опит, но един от най-близките ми приятели живя там 12 години и се върна преди година. Та от него ги знам тия работи, дори точно преди 2 дни си говорихме точно за това. А това за децата е статистика, която е чел, докато е бил там.Ама ние малко-по-малко завзехме женската тема, а?

Коментар

Май ви е по-интересно тук а?:PНие пък да превземем вашата?
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                  Ама като гледам не ви спори...
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp
                  Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Re: Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Bella написа:
                    Струва ми се,че във форума няма много жени с Фиатки и понеже не намерих подобна тема реших да пусна едно офицАлно преброяване на жените тук Записвам се първа ---> Милена от Ст.З с Браво :D Сега е ваш ред ... Дами,споделяйте какво ви привлече у тази кола,доволни ли сте сега и нека просто си пишем за всичко по дамски Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
                    Аз съм Милена от Сливен и карам пунтак 1.7 тд и нямам аербъци освен моите два, а на тези пичаги нека си гукат каквото си щат
                    Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                    ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

ju написа:
                      Go ahead :P Лошо няма, мъже, жени........ колеги сме
                      Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                      Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Alex_kk написа:
                        ju написа:
                        даааа лошо няма :D
                        Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                        ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Re: Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

milena_punto написа:
                          Bella написа:
                          Струва ми се,че във форума няма много жени с Фиатки и понеже не намерих подобна тема реших да пусна едно офицАлно преброяване на жените тук Записвам се първа ---> Милена от Ст.З с Браво :D Сега е ваш ред ... Дами,споделяйте какво ви привлече у тази кола,доволни ли сте сега и нека просто си пишем за всичко по дамски Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
                          Аз съм Милена от Сливен и карам пунтак 1.7 тд и нямам аербъци освен моите два, а на тези пичаги нека си гукат каквото си щат
                          Добре дошла при нас и се надявам да си прекарваш добре тук
                          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

milena_punto написа:
                            Alex_kk написа:
                            ju написа:
                            Абе лошо няма , ама с еърбеците "дразниш"

Коментар

Le Transporteur написа:
                              milena_punto написа:
                              Alex_kk написа:
                              ju написа:
                              Абе лошо няма , ама с еърбеците "дразниш"
                              Еми колега имат си еърбеци, хвалят се жените. Ние като природно си нямаме какво да правим. Затова пък имаме др неща. За щастие.
                              Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                              Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Здравейте колежки, а и колеги Поздрави за хубавата тема! Аз сам Вероника,от София и карам Пунто И аз като milena_punto съм с мойте 2 аербега

Коментар

Working...
                                X