eliie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Nino написа:Alex_kk написа:И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повече
Коментар
-
Immortal написа:Е това за навигацийката - я ни светни и нас, pls.Че като ги гледам какви цени праскат тука нашите търговци, пардон, търгаши...
Коментар
-
Immortal написа:50% от иначе примерните през седмицата англичанки в петък вечер се напиват като прасета и се съешават с когото има падне.Всяко 6-то дете във Великобритания не е заченато от законния съпруг, въпреки че много от съпрузите дори и не предполагат това...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
За съжаление нямам личен опит, но един от най-близките ми приятели живя там 12 години и се върна преди година. Та от него ги знам тия работи, дори точно преди 2 дни си говорихме точно за това. А това за децата е статистика, която е чел, докато е бил там.Ама ние малко-по-малко завзехме женската тема, а?
Коментар
-
Re: Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Bella написа:Струва ми се,че във форума няма много жени с Фиатки и понеже не намерих подобна тема реших да пусна едно офицАлно преброяване на жените тук Записвам се първа ---> Милена от Ст.З с Браво :D Сега е ваш ред ... Дами,споделяйте какво ви привлече у тази кола,доволни ли сте сега и нека просто си пишем за всичко по дамски Yellow_Flash_Colorz_PDT_20Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Alex_kk написа:ju написа:Май ви е по-интересно тук а?:PНие пък да превземем вашата?Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Re: Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
milena_punto написа:Bella написа:Струва ми се,че във форума няма много жени с Фиатки и понеже не намерих подобна тема реших да пусна едно офицАлно преброяване на жените тук Записвам се първа ---> Милена от Ст.З с Браво :D Сега е ваш ред ... Дами,споделяйте какво ви привлече у тази кола,доволни ли сте сега и нека просто си пишем за всичко по дамски Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
Коментар
-
Le Transporteur написа:milena_punto написа:Alex_kk написа:ju написа:Май ви е по-интересно тук а?:PНие пък да превземем вашата?Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар