Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bella написа:
    Колеги...мисля скоро да се пренеса да живея в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Супер доволна съм и вече почти не си мисля за цената,ама признавам яко ме беше шубе до като чаках да монтират всичко...бррррр,викам си сега ако не ти хареса и се изръси толкова пари колкото има семейства се издържат цели 2 месеца с тях....много ми беше съвестно.Обаче сега нямам думи.....това е точно това за което си мечтаех.В цената влизат СиДи - то,колоните,ЮСБ кабел и т.н. и т.н.Сега ще ви дам и модела Pioneer DEH - P7900UBКолоните отзад са HERZ ,а отпред вече забравих някакви други пак уж добри защото на Херц не ставаха за моята кола.И сега не се страхувам от дълъг път,даже напротив Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    И що взе player за 700 лв, а всичко останало + труда 400 лв?!?За 800 лв. такава думканица можеше да си направиш, че ти е бедна фантазията. Питай преди да даваш толкова пари бре колежке Точно на Hertz има предна линия, дето е ама баш за твойта кола. Тоя дето ти е казал, че Hertz не става, да вземе да иде на доктор ...

Коментар

Хубаво е да се пита,ама аз исках веднага да ми сложат нещо...не ми се чакаше да поръчват и незнам си какво,пък и едни колонки са има няма 150 лева,винаги мога да ги подменя с по-силни.Важното е любителското ми ухо да е доволно от това което чува на този етап,а с времето ми е ясно че ще има оправяне на нещата.Искам да взема и АйПод ,но не сега...трябва ми е навигационна система,ето след седмица пак заминавам навън и нямам нави,а ми писна да купувам някакви си карти,да ги разчитам и незнам си какво.Здраве да е...то на мен още в началото ми беше ясно,че ще ме ударят под кръста с цените,но държах на ЮСБ - то защото нали казах,че искам АйПод и не ми вършеше СиДи без ЮСБ.На Сони имаше разни до около 350 лева,но всички казаха,че вече не са добри и няма смисъл.Та...отказах се от Сони,а и дизайна не ми хареса.После има Алпайн - и ... много хубав дизайн,но пак без ЮСБ.И така единственият вариант в магазина с ЮСБ и възможност за АйПод беше само това СиДи.Като изключим дървено грозните модели на Кеноод или както там се казват.Те живи и здрави да свири музиката пък другото е лесно
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

За 1100 лв ДВД плеар с тфт дисплей ще си зема Мацка нещо май тропка в главицата ти

Коментар

Sparco_Racing написа:
          За 1100 лв ДВД плеар с тфт дисплей ще си зема Мацка нещо май тропка в главицата ти
          Е,па аз все пак искам да карам кола,а не да се зазяпам в некво си филмче и да ме погребват след това...пък и не мисля,че някой има право да съди някого си за това за какво колко пари е дал...имала съм дала съм,като нямам няма да дам...толкова е просто.Освен това като купувам техника взимам обикновено това което е възможно най-висок клас,а не нещо вече морално остаряло и след година да се чудя какво да го правя.Аз съм доволна и смятам,че качеството по цял свят си има цена.Можех да взема и некво НЕО от Метро или там където има подобни боклуци,но все пак избора е мой.

Коментар

Bella написа:
            Sparco_Racing написа:
            Е,па аз все пак искам да карам кола,а не да се зазяпам в некво си филмче и да ме погребват след това...пък и не мисля,че някой има право да съди някого си за това за какво колко пари е дал...имала съм дала съм,като нямам няма да дам...толкова е просто.Освен това като купувам техника взимам обикновено това което е възможно най-висок клас,а не нещо вече морално остаряло и след година да се чудя какво да го правя.Аз съм доволна и смятам,че качеството по цял свят си има цена.Можех да взема и некво НЕО от Метро или там където има подобни боклуци,но все пак избора е мой.
            Е те хората са видели, че имаш да дадеш и са се възползвали максимално Жива и здрава да си, да си я слушаш с кеф, и като остарее морално техниката пусни една темичка тук преди да пак пазаруваш
            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Голяма част от жените виждат в домакинските си задължения начин да се справят с напрегнатото ежедневие, показва ново британско проучване според Днес.бг. " Шест от десет анкетирани жени споделя, че миенето на чинии и прането им дава усещане, че контролират живота си, а 60% приемат миенето на чинии като психотерапия. Неразборията в къщи подтиска 58% от англичанките. Едва 4 на сто смятат, че подреждането и чистенето е загуба на време. Една трета от жените, участвали в проучването на телевизионния канал Discovery Home and Health, заявяват, че домакинската работа им носи повече удовлетворение дори от секса. Проучването е направено сред 2 000 жени на възраст от 18 до 80 години, а резултатите са публикувани в британския Индипендънт, уточнява АФП."Момичета, вие от кои сте? Аз определено не си падам по миенето на чинии
              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Ти англичанките за еталон на женската психика ли ги имаш?
                Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

50% от иначе примерните през седмицата англичанки в петък вечер се напиват като прасета и се съешават с когото има падне.Всяко 6-то дете във Великобритания не е заченато от законния съпруг, въпреки че много от съпрузите дори и не предполагат това...Иначе който ти е казал че SONY вече не става, малко те е поизлъгал, за да вземеш двойно по-скъпия пайниър, произведен пак в Китай...Верно че тези Сонита с USB-итата малко им е тромав дизайна, ама...Важното е ТИ да си доволна.

Коментар

На този етап съм доволна...смятам,че от пред колонките можеха да бъдат по-добри,но с времето ще ги сменя.Не ги мисля вече парите и важното е,че днес пропътувах над 500 км с хубава музика :D п.п.Поръчах си нави на супер цена...в края на ноември пристигат.С настройки на БГ , карти на цяла евро , 2 ГБ карта в която се краква всяка нова или актуализирана карта.Сега чакам,цялата съм в очакване защото ми е крайно наложително.А и има карти на по-големите БГ градове,води директно до адрес.

Коментар

Е това за навигацийката - я ни светни и нас, pls.Че като ги гледам какви цени праскат тука нашите търговци, пардон, търгаши...

Коментар

Nino написа:
                        ...Но иначе е добряк!
                        И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повече
                        Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                        Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

eliie написа:
                          Момичета, вие от кои сте? Аз определено не си падам по миенето на чинии
                          Има мъже за тая работа За тва сме се пръкнали да лъскаме до блясък чиниите.

Коментар

... или бастуните като ви няма вас П.С. Извинявам се на дамите, но отвътре ми дойде

Коментар

Alex_kk написа:
                              И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повече
                              Дебелак е дебеланкото, ама какво да го правим! Мъжки е, на 8 години и много свикнахме в него.Разбира настроения, гримаси, думи... а бе странна работа.Като взема да се карам на "юнаците" и ми скача, напада ме, не позволява крамоли.От малък съм отрасъл с котки и може би съм предубеден, но ги обожавам. Според мен възпитанието на тримата ни сина беше повлияно от него, най-малкото ги научи на отговорност към ангажиментите.Те живеят отделно от нас вече (съвсем наблизо), но винаги са покрай него когато ни няма. Наистина "дяволско" животно е котката! Разбирам мъката ти!
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                                Alex_kk написа:
                                Дебелак е дебеланкото, ама какво да го правим! Мъжки е, на 8 години и много свикнахме в него.Разбира настроения, гримаси, думи... а бе странна работа.Като взема да се карам на "юнаците" и ми скача, напада ме, не позволява крамоли.От малък съм отрасъл с котки и може би съм предубеден, но ги обожавам. Според мен възпитанието на тримата ни сина беше повлияно от него, най-малкото ги научи на отговорност към ангажиментите.Те живеят отделно от нас вече (съвсем наблизо), но винаги са покрай него когато ни няма. Наистина "дяволско" животно е котката! Разбирам мъката ти!
                                Така е колега. Аз също с животни съм израснал и сега ми е адски гадно. Като ги видях за последно котетата все едно знаеха, че вече няма да видят повече другарчето си и се гушкаха, искаха някой да ги успокои, все едно човек гледаш. Според мен, който мисли, че животните са глупави и нищо не разбират е в голяма грешка и никога не е гледал животно или, ако е гледал не се е грижил за него.

Коментар

Working...
                                X