Bella написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
-
Хубаво е да се пита,ама аз исках веднага да ми сложат нещо...не ми се чакаше да поръчват и незнам си какво,пък и едни колонки са има няма 150 лева,винаги мога да ги подменя с по-силни.Важното е любителското ми ухо да е доволно от това което чува на този етап,а с времето ми е ясно че ще има оправяне на нещата.Искам да взема и АйПод ,но не сега...трябва ми е навигационна система,ето след седмица пак заминавам навън и нямам нави,а ми писна да купувам някакви си карти,да ги разчитам и незнам си какво.Здраве да е...то на мен още в началото ми беше ясно,че ще ме ударят под кръста с цените,но държах на ЮСБ - то защото нали казах,че искам АйПод и не ми вършеше СиДи без ЮСБ.На Сони имаше разни до около 350 лева,но всички казаха,че вече не са добри и няма смисъл.Та...отказах се от Сони,а и дизайна не ми хареса.После има Алпайн - и ... много хубав дизайн,но пак без ЮСБ.И така единственият вариант в магазина с ЮСБ и възможност за АйПод беше само това СиДи.Като изключим дървено грозните модели на Кеноод или както там се казват.Те живи и здрави да свири музиката пък другото е лесно
Коментар
-
Sparco_Racing написа:За 1100 лв ДВД плеар с тфт дисплей ще си зема Мацка нещо май тропка в главицата ти
Коментар
-
Bella написа:Sparco_Racing написа:За 1100 лв ДВД плеар с тфт дисплей ще си зема Мацка нещо май тропка в главицата тиFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Голяма част от жените виждат в домакинските си задължения начин да се справят с напрегнатото ежедневие, показва ново британско проучване според Днес.бг. " Шест от десет анкетирани жени споделя, че миенето на чинии и прането им дава усещане, че контролират живота си, а 60% приемат миенето на чинии като психотерапия. Неразборията в къщи подтиска 58% от англичанките. Едва 4 на сто смятат, че подреждането и чистенето е загуба на време. Една трета от жените, участвали в проучването на телевизионния канал Discovery Home and Health, заявяват, че домакинската работа им носи повече удовлетворение дори от секса. Проучването е направено сред 2 000 жени на възраст от 18 до 80 години, а резултатите са публикувани в британския Индипендънт, уточнява АФП."Момичета, вие от кои сте? Аз определено не си падам по миенето на чинии
Коментар
-
50% от иначе примерните през седмицата англичанки в петък вечер се напиват като прасета и се съешават с когото има падне.Всяко 6-то дете във Великобритания не е заченато от законния съпруг, въпреки че много от съпрузите дори и не предполагат това...Иначе който ти е казал че SONY вече не става, малко те е поизлъгал, за да вземеш двойно по-скъпия пайниър, произведен пак в Китай...Верно че тези Сонита с USB-итата малко им е тромав дизайна, ама...Важното е ТИ да си доволна.
Коментар
-
На този етап съм доволна...смятам,че от пред колонките можеха да бъдат по-добри,но с времето ще ги сменя.Не ги мисля вече парите и важното е,че днес пропътувах над 500 км с хубава музика :D п.п.Поръчах си нави на супер цена...в края на ноември пристигат.С настройки на БГ , карти на цяла евро , 2 ГБ карта в която се краква всяка нова или актуализирана карта.Сега чакам,цялата съм в очакване защото ми е крайно наложително.А и има карти на по-големите БГ градове,води директно до адрес.
Коментар
-
Alex_kk написа:И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повечеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Alex_kk написа:И дебелак Много пухкав бре колега. Добре си го отглеждате. Мъжки предполагам. Аз моите котенца от 1 месец не съм ги виждал вече. И ми е много мъка. И откакто едното умря още повечеБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар