Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    izida написа:
    blagun написа:
    EVITA написа:
    Ти пък много си наясно
    Еми ние сме си много добри приятелки..... Ходиме на педикюр в Пловдив заедно
    Недей така,че вече се съмняваме в теб-дали не си ОБРАТНА? :D
    Разкри ме.... :D Нали знаеш, че най-красивата любов е между жени...
    ЛеЛеееее човече не изглеждаше такъв какъвто си като те видях за първи път Или май за няколко дни си обърнал резвицата

Коментар

Мистърите , какво ще правите, като по оборудване сте с по два айрбека назад Ама то "Господ на бодлива крава рога не дава.", както е казал народът, за да внимавате повече като шофирате, поради недобрата обезопасеност. :P :P :P :P

Коментар

blagun написа:
        eliie написа:
        blagun написа:
        EVITA написа:
        Ти пък много си наясно
        Еми ние сме си много добри приятелки..... Ходиме на педикюр в Пловдив заедно
        Що не каза по-рано, че ходиш на педикюр? Можеше да ходим заедно
        Нищо де, тия дни имам записан час за "триъгълник", ако искаш ела..
        Ми кажи къде и кога,аз ще организирам и другите мацки от форума да идем заедно!!!! Хем ще се опознаем! :P Може и близки да си станем!Знае ли човек?

Коментар

Пускам още един глас за "Жени с фиатки"Все още не съм си сменил пола, пускам го от името на жената
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Я кажи на жената за "жените с фиатки",за темата , като жената на ВО ли ще я пишем в списъка, бе сладур. :P

Коментар

Ами както искате я пишете Може да я напишете "Лудата жена с Пунтото"Само ако знаете как пълни почти всеки път оборотомера на дизелчето, всеки път като ме вози ме напушва смях.Турбинката звучи яко и аз още повече се смея Сега като се върне от работа сигурно пак ще каже:- Някакъв си мисли, като види Пупи, че е малък и не върви, ама само му изгледах как тъжно му става като диша пушака на Пупи С тази турбинка съм като пчеличка - яко жужи и хвърча
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

milena m написа:
                Мистърите , какво ще правите, като по оборудване сте с по два айрбека назад Ама то "Господ на бодлива крава рога не дава.", както е казал народът, за да внимавате повече като шофирате, поради недобрата обезопасеност. :P :P :P :P
                Нещо си в грешка. Обезопасеност има, но е наблегнато на скоростния лост
                no pain no pain

Коментар

От тази тема започва да ми се повръща!Темата за преброяване ли е или за сексуални подмятания... и то от жените. Честно не мога да схвана.А и не искам.
                  SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
                    От тази тема започва да ми се повръща!Темата за преброяване ли е или за сексуални подмятания... и то от жените. Честно не мога да схвана.А и не искам.
                    И после мъжете мислели само за секс.
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

И аз мисля,че темата пое в погрешна посока,МОЛЯ ви ... спрете се!!!Нека се оплача и аз....днес изгърмях с 1100 лева...взех си най-накрая СиДи за колата и от много търсене се оказа,че това което искам го няма на тази цена която искам и се наложи да дам двойно повече пари от това което исках да дам....сърцето ме боли....сумата за моите скромни представи е космична...дано поне да съм доволна от резултата защото иначе ще си изям краката от яд....всеки момент очаквам да ми се обадят ... в момента монтират колонки и СиДи....никой у дома не знае колко пари съм гръмнала по това,защото ще ме изритат като мръсно коте в противен случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
                      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Това СиДи някакво златно ли е?
                        Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

1100лв за сиди С тези пари можеше да си купиш поне 5-6 чифта обувки Дано наистина да си заслужава
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                            1100лв за сиди С тези пари можеше да си купиш поне 5-6 чифта обувки Дано наистина да си заслужава
                            Жените в какво измерват парите И според мен е бая скъпично, но може да е някакъв уникат знае ли човек. Пусни малко повече инфо за да го видим. А колонките влизат ли в тази сума, която си написала или са отделно?
                            Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                            Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Bella написа:
                              И аз мисля,че темата пое в погрешна посока,МОЛЯ ви ... спрете се!!!Нека се оплача и аз....днес изгърмях с 1100 лева...взех си най-накрая СиДи за колата и от много търсене се оказа,че това което искам го няма на тази цена която искам и се наложи да дам двойно повече пари от това което исках да дам....сърцето ме боли....сумата за моите скромни представи е космична...дано поне да съм доволна от резултата защото иначе ще си изям краката от яд....всеки момент очаквам да ми се обадят ... в момента монтират колонки и СиДи....никой у дома не знае колко пари съм гръмнала по това,защото ще ме изритат като мръсно коте в противен случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
                              eliie написа:
                              Типично женско разсъждение.... а за тези пари знаеш ли какви гуми за зимата би взела!? Не се притеснявай, на никой няма да кажем... всичко е секрет!Но ако разберат и те изрит като "мръсно коте", този ще те вземе, обещавам ти!Малко е порочен, че пуши пурети и пие само френски коняк, но иначе е добряк!
                              Прикачени файлове
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Колеги...мисля скоро да се пренеса да живея в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Супер доволна съм и вече почти не си мисля за цената,ама признавам яко ме беше шубе до като чаках да монтират всичко...бррррр,викам си сега ако не ти хареса и се изръси толкова пари колкото има семейства се издържат цели 2 месеца с тях....много ми беше съвестно.Обаче сега нямам думи.....това е точно това за което си мечтаех.В цената влизат СиДи - то,колоните,ЮСБ кабел и т.н. и т.н.Сега ще ви дам и модела Pioneer DEH - P7900UBКолоните отзад са HERZ ,а отпред вече забравих някакви други пак уж добри защото на Херц не ставаха за моята кола.И сега не се страхувам от дълъг път,даже напротив Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Working...
                                X