Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tinnaa написа:
    направо ме записвай те аз съм 100% женка
    :D :D Един тест: " За какво служи огледалото в купето " :D :D
    Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Ето го списъка: 1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво 15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... Пунто 16. Blagun-ka ........Еми...........София.............Купе....
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
        Ето го списъка: 1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво 15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... Пунто 16. Blagun-ka ........Еми...........София.............Купе....
        Благуууне,Благуне...ти на майка си призна ли колко много женско се крие в теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Пък да ви се оплача ... днес за пореден път едно от кучетата ми ми избяга защото преди това му се бях скарала...и ако някой види в Ст.З. обесено куче за някое дърво...мое е да знаете!През ден ми бяга и прекосява един куп натоварени улици и само чист късмет е,че не е прегазена още.....в това число ако някой има излишни пари за хубаво куче да му продам едно такова

Коментар

Bella написа:
            blagun написа:
            Благуууне,Благуне...ти на майка си призна ли колко много женско се крие в теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Истината е, че аз съм момиче, което пише във форума, а на срещите пращам най-добрия си приятел... И така никой никога нямаше да разбере, че благун е благунка Но мисля вече да се разкрия пред всички останали.. :D
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              Bella написа:
              blagun написа:
              Истината е, че аз съм момиче, което пише във форума, а на срещите пращам най-добрия си приятел... И така никой никога нямаше да разбере, че благун е благунка Но мисля вече да се разкрия пред всички останали.. :D
              Мамина убавица

Коментар

tinnaa написа:
                даже предлагам лека полека да превземаме форомчето
                Ами аиде
                http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Успех ви желая :P Ще ви е нужен и то в големи дози
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Благодаря, Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Още подробности и доказателства.1. Белла е руса. :P 2 Много и се радвах на Италфеста :P3. Огледалото се ползва за червилоооооооооооооооооооо. :P 3. Пунтото е пред Строителен техникум , адашче , я ела да пием по едно кафе на дюнерите до Езиковата. Кучето го няма обаче . Или се обади на 622000

Коментар

Bella написа:
                      Пък да ви се оплача ... днес за пореден път едно от кучетата ми ми избяга защото преди това му се бях скарала...и ако някой види в Ст.З. обесено куче за някое дърво...мое е да знаете!През ден ми бяга и прекосява един куп натоварени улици и само чист късмет е,че не е прегазена още.....в това число ако някой има излишни пари за хубаво куче да му продам едно такова
                      Та какво е кучето викаш??? Щом е ибягала явно не се е разминало само с каране, най-вероятно и тупаник е имало Колко е голямо??? :D
                      Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                      Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

maiska написа:
                        Ето го списъка: 1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... ПунтоMegadeth спомена, че във форума Я мислят за мъж, което ме навежда на мисълта че е жена. Колежке, ако съм права и имаш желание - дай повече инфо за да те запишем.Tinnaa, ако си от нашия отбор - давай инфо да те записваме.А дали сме колежки или има някой скрит колега - ще се разбере на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        мхехелично инфо няма да давам, щот съм доста известна. Особено пък из форумите М-)Пиши Megadeth - Sofia - Brava.
                        Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Ами така не можем да се преброим!Трябва повече дамско присъствие на срещите зад била!Госпожици с фиатки/ за тези от София /ми елате да се запознаем!

Коментар

ХЕЙ МЕН ПАК МЕ НЯМА В ТОЗИ ВАЖЕН СПИСЪК ИНФО ИМА ТОВА КОЕТО ИЗЛИЗА НЕ Е ЛИ ДОСТАТАЧНО
                            fiat bravo 1.8 gt

Коментар

milena m написа:
                              Благодаря, Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Още подробности и доказателства.1. Белла е руса. :P 2 Много и се радвах на Италфеста :P3. Огледалото се ползва за червилоооооооооооооооооооо. :P 3. Пунтото е пред Строителен техникум , адашче , я ела да пием по едно кафе на дюнерите до Езиковата. Кучето го няма обаче . Или се обади на 622000
                              Това всичкото ако е изписано за мен направо ме разсипа от смях,честно...нищо лично и без лоши чувства...ама аз Белла,не съм руса...разхождах се на Италфеста заедно със старозагорската групичка и заедно с нас беше приятелката на SOULKEEPER.Tя е голяма сладурана и много мило момиче.Аз червило не нося Yellow_Flash_Colorz_PDT_50 Аз не съм с Пунто....и стройтелният техникум дори не го знам къде,нищо,че съм родена тук в този град и съм живяла 20 год тук. Кучето го няма защото го возя обикновенно в багажника.Понякога и на задната седалка,но само когато в багажника са другите кучеТА.А за Кафето с огромно удоволствие ще дойда :D

Коментар

Alex_kk написа:
                                Bella написа:
                                Та какво е кучето викаш??? Щом е ибягала явно не се е разминало само с каране, най-вероятно и тупаник е имало Колко е голямо??? :D
                                Кучето е немец,по точно немкиня и най-добрата новина е,че след 3 седмици заминава на обучение за 2 месеца.Ако след това не е станала сериозен пес заминава на пазара за моми Стопи ми нервичките....веднъж след поредният и изблинк на инстинкт за бягство се завря в багажника на едно БМВ и аз до като успея да я измъкна от там,собственик на колата вече беше започнал да я снима с телефона си...голяма срам

Коментар

Working...
                                X