Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

те па ени мъже...
    Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Как се доказва че, си жена ?

Коментар

Ми по дупките

Коментар

е колко сме на брой вече нещо изпуснах бройката
          fiat bravo 1.8 gt

Коментар

Ми ако броиш и желаещите мъже сме много! :P

Коментар

е да де ама май говориме само за женките :P
              fiat bravo 1.8 gt

Коментар

Абе оставете ги мъжете! Да си се броят в тяхната темаИначе май станахме 16 :D
                http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Megadeth написа:
                  те па ени мъже...

Коментар

eliie написа:
                    Абе оставете ги мъжете! Да си се броят в тяхната темаИначе май станахме 16 :D
                    Много бре! Наща мъжката тема за броенето замря.
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Там неможете да му оправите бройката , тука сме си подредени . Цели 15-16 сме даже :D
                      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

milena m написа:
                        И аз се записвам . Казвам се Милена и съм от Стара Загора. Карам фиат Пунто -червено. СТ6766СМ. Ставаме При мене всичко е женско сигурна съм . Давайте още да броим
                        Привет!Приятно ми е най-вече защото не само,че сме адашки,но и сме от един град :D Добре дошла !
                        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ето го списъка: 1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... ПунтоMegadeth спомена, че във форума Я мислят за мъж, което ме навежда на мисълта че е жена. Колежке, ако съм права и имаш желание - дай повече инфо за да те запишем.Tinnaa, ако си от нашия отбор - давай инфо да те записваме.А дали сме колежки или има някой скрит колега - ще се разбере на срещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

направо ме записвай те аз съм 100% женка
                            fiat bravo 1.8 gt

Коментар

даже предлагам лека полека да превземаме форомчето
                              fiat bravo 1.8 gt

Коментар

колкото повече толко по добре
                                fiat bravo 1.8 gt

Коментар

Working...
                                X