Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Донка от с. Каменар - Поморийско що я няма???
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Как ма КАКОооо, ти се на почИтно място.... ша та чакамИе на срИещата

Коментар

ша дойда щом съм поканена , само да ми стегнат Синята птица, че е болна още и се придвижвам с БургасБус....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

///// написа:
          Mindzu написа:
          Ма хора казвайте, че не съм се представила както трябва бе. Казвам се Мина от Велико Търново
          Ми напиши си колата, ако не те е срам!
          Е не ме е срам! То си я пише нея бе Корса Даже е с големи букви

Коментар

Привет,Момичета!През изминалите няколко дни нямах свободно време и съм пропуснала доста от постингите ви,но виждам че се забавлявате прекрасно...пък и мъжете допринасят за купона...
            НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

EVITA написа:
              Не искам да ставам някаква досадница, но в този форум, все повече се вмъква някакъв безумен подтекст в разговорите и започвам да се плаша от нещата, които ще последват!
              Тъй като аз станах причина за подтекста искам да се извиня и да поясня , че аватара с бухалката е шега и исках да ги насърча (русенските моми) да се барнат във форума. А конкретно питах дали има такива ,защото едно маце ми напълни душата преди седмица и я искам във форума, това ще е супер придобивка. Русенците да кажат коя е и да се покани тук :момата е бая изпъната :D къпи със червено Фиат купе със емблеми Ферари, на предния джам имаше фолио мисля с надпис Пининфарина....

Коментар

Това ми напомня за един очукан варбург,полуизгнил и разпадащ се,на който имашестикер;ДРУГАТА КОЛА МИ Е ФЕРАРИ!!!!!!!!!!Как да не онемее човек?!

Коментар

Е ето много предимства на дамите http://vbox7.com/play:9847c398

Коментар

Привет ,Дами и кавалери Да се похваля,че преди два дена ми написаха първият акт за шофиране с превишена скорост Прибирам се от Пловдив и малко след Шоурума на БМВ си натискам аз газта,че беше станало вече 7 и ми беше писнало да шофирам...и си карам аз колицата,слушам си музичка и си се кефя от добре свършената през деня работа....и гледам един седи по средата на платното и маха ли маха...ама на некъф луд ми заприлича с тяз светлоотразителна жилетка и си викам тоя пък лудият к’во иска....и давам повече газ да го изпреваря и да изчезна,че знам ли го може да е некво камикадзе и да се Фърли под гумите на колата да ми изцапа Фиатката с кръв Подминавам го ама тоя продължава да маха...и не само това хуква яко след колата,получих стрес щото си викам тоя пък к’во иска от мене...И продължавам до като сестра ми ми кресна да спра,че бил пУлицаи Спрях на 300 метра от него....и на още 10 тина в повече от патрулката... Излезнаха свястни момчета,не ми направиха и забележка дори,че съм кги пропуснала ... съставиха ми актче и се оказа,че при позволени 50,аз съм със 75 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Взеха ми талончето и дим да ме няма...ама ми беше толкова забавно,че сигурно им се сторих луда

Коментар

Браво колежке,хулиганке-как можа

Коментар

izida написа:
                        що си създаваш главоболия?Нали трябва да сме културни на пътя!И много ли си изцапа фиатката?

Коментар

izida написа:
                          Можах,можах...пак добре,че се въздържах да не сваля джама и да го поздрава на майка както обикновено правя с такива ’ глупаци ’ дето се държат странно на пътя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Ти си нащта ГОРДОСТ! :D Ама с акта?

Коментар

izida написа:
                              Ти си нащта ГОРДОСТ! :D Ама с акта?
                              Да сме живи и здрави....другото не е проблем

Коментар

Аз пък явно съм късметлийка. Спирали са ме само два пъти - и като видят, че съм жена ме пускат. Единият път ме спират през ноща, и забелязват, че стопът ми не свети. Полицаят вика ’’ я да слезе мъжът ти да каже защо не свети стопа’’ аз казвам ’’ами, че това не е мъжът ми!’’ - ’’ тогава бягай да ти го оправят, че другият път....’’ И така се оттървах, посмях ме се , защото аз наистина бях с мъжа си !

Коментар

Working...
                                X