Донка от с. Каменар - Поморийско що я няма???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska
-
EVITA написа:Не искам да ставам някаква досадница, но в този форум, все повече се вмъква някакъв безумен подтекст в разговорите и започвам да се плаша от нещата, които ще последват!
Коментар
-
Привет ,Дами и кавалери Да се похваля,че преди два дена ми написаха първият акт за шофиране с превишена скорост Прибирам се от Пловдив и малко след Шоурума на БМВ си натискам аз газта,че беше станало вече 7 и ми беше писнало да шофирам...и си карам аз колицата,слушам си музичка и си се кефя от добре свършената през деня работа....и гледам един седи по средата на платното и маха ли маха...ама на некъф луд ми заприлича с тяз светлоотразителна жилетка и си викам тоя пък лудият к’во иска....и давам повече газ да го изпреваря и да изчезна,че знам ли го може да е некво камикадзе и да се Фърли под гумите на колата да ми изцапа Фиатката с кръв Подминавам го ама тоя продължава да маха...и не само това хуква яко след колата,получих стрес щото си викам тоя пък к’во иска от мене...И продължавам до като сестра ми ми кресна да спра,че бил пУлицаи Спрях на 300 метра от него....и на още 10 тина в повече от патрулката... Излезнаха свястни момчета,не ми направиха и забележка дори,че съм кги пропуснала ... съставиха ми актче и се оказа,че при позволени 50,аз съм със 75 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Взеха ми талончето и дим да ме няма...ама ми беше толкова забавно,че сигурно им се сторих луда
Коментар
-
Аз пък явно съм късметлийка. Спирали са ме само два пъти - и като видят, че съм жена ме пускат. Единият път ме спират през ноща, и забелязват, че стопът ми не свети. Полицаят вика ’’ я да слезе мъжът ти да каже защо не свети стопа’’ аз казвам ’’ами, че това не е мъжът ми!’’ - ’’ тогава бягай да ти го оправят, че другият път....’’ И така се оттървах, посмях ме се , защото аз наистина бях с мъжа си !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар