Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    Класическата шотландска пола се носи без бельо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
    Те за т’ва питам и аз...Да няма уплашени после !
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
      johnfound написа:
      Класическата шотландска пола се носи без бельо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
      Те за т’ва питам и аз...Да няма уплашени после !
      Като ще да е , да е Да няма измръзнали после, а Между другото колегата //// подхвърля многоо ценни идеи Ще бъдат взети под внимание :D
      Punto 1.2/75

Коментар

Поздрави на жените във форума! Разнообразието ме е радвало винаги!Относно спирането на мъже-помощници за смяна на гума..не сте го направили както трябва. Френдката с ленения панталон просто прави една по-похотлива стойка тип "изяш ме вълчо", както си е с жилетката и се почва опашката от спрени коли! Аз лично сигурно бих се простил с един комплект гуми със спиране от 120-0 заради подобна гледка - 3 красиви жени и Фиат...радост! :D По мои наблюдения жените много се влюбват във Фиат-ките заради лесното управление и дизаина, направо е чудо че има толкова малко във форума ( отнесено към броя на мъжете ). Аз всеки ден виждам масовки от жени с Браво и Пунто. Може би рекламата ни е слаба. Полички с линка към форума ?
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Момичета, следва актуален списък на официално регистрираните до момента фиатаджийки (леле колко сме малко !!!):1. Bella........ Милена........... Стара Загора....... Пунто2. maiska..... Мая................ София................. Брава3. Krass....... Красимира...... София................. Пунто4. еliie......... Ели............................................. Пунто5. violina...... Виолина..................................... Пунто - кабрио6. ju............ Юлиана...................................... Браво7. blue......... Виолета.......... София................. Браво8. ketito............................................ .............. Пунто9. evita............................... Пловдив.............. БравоАко има неточности или непълности - с копи/пейст да го актуализирате. Така ще можем видим колко сме наистина

Коментар

maiska :D Мерси , че и мен ме записа, чак се трогнах По въпроса с малкото жени.......Аз разбрах за този форум, благодарение на това, че тук е обсъждан форума Бг мама Та...обсъждайте жените и те ще дойдат сами

Коментар

Мая, мисля, че сме много повече ама явно във форума регистрираните са малцинство трябва му повече реклама, но така като гледам в кръчмата ми на една маса ще се съберем всичките да си направим купона като хората, а мъжете ще ги сложим отвън да ни гледат и пазят от лоши помисли като се омагьосаме
              Следвай мечтите си))

Коментар

Ето и малко снимки:
                Прикачени файлове

Коментар

Колежке Maiska не те ли е страх да спираш на такива безлюдни места и да ходиш из горичките
                  Punto SX 1.1 55

Коментар

Колега Punto SX, ако знаеш колко човека банда бяхме.... като ни видеха и се разбягваха П.П. Всъщност това е пътя за Дяволското гърло, който не е ходил - да отиде, страхотни гледки има...

Коментар

violina написа:
                      Мая, мисля, че сме много повече ама явно във форума регистрираните са малцинство трябва му повече реклама, но така като гледам в кръчмата ми на една маса ще се съберем всичките да си направим купона като хората, а мъжете ще ги сложим отвън да ни гледат и пазят от лоши помисли като се омагьосаме
                      Това оферта за кръчма ли е?
                      Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                      www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
                        violina написа:
                        Това оферта за кръчма ли е?
                        Да, Blue, оферта за кръчма е. Не знам обаче как ще се съберем от цяла България Нищо, че сме девет, но пък сме от всякъде. Даже може и колежката Donnna от Бургас да дойде П.П. Момичета, качвайте снимки, за да ви познаят мъжете от форума като ги изпреварите със 160 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Имате ли желание, няма да ви е никакъв проблем да се съберете.

Коментар

maiska написа:
                            Момичета, качвайте снимки, за да ви познаят мъжете от форума като ги изпреварите със 160 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            Много притеснителни колежки си имаме явно Само 3 засега

Коментар

Ха-ха хубава тема аз съм Ани от София все още съм с уно,ама още малко.....

Коментар

wwweb написа:
                                maiska написа:
                                Момичета, качвайте снимки, за да ви познаят мъжете от форума като ги изпреварите със 160 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                                Много притеснителни колежки си имаме явно Само 3 засега
                                А къде са снимките на мъжете

Коментар

Working...
                                X