johnfound написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Yavor написа:johnfound написа:Класическата шотландска пола се носи без бельо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29Punto 1.2/75
Коментар
-
Поздрави на жените във форума! Разнообразието ме е радвало винаги!Относно спирането на мъже-помощници за смяна на гума..не сте го направили както трябва. Френдката с ленения панталон просто прави една по-похотлива стойка тип "изяш ме вълчо", както си е с жилетката и се почва опашката от спрени коли! Аз лично сигурно бих се простил с един комплект гуми със спиране от 120-0 заради подобна гледка - 3 красиви жени и Фиат...радост! :D По мои наблюдения жените много се влюбват във Фиат-ките заради лесното управление и дизаина, направо е чудо че има толкова малко във форума ( отнесено към броя на мъжете ). Аз всеки ден виждам масовки от жени с Браво и Пунто. Може би рекламата ни е слаба. Полички с линка към форума ?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
maiska
Момичета, следва актуален списък на официално регистрираните до момента фиатаджийки (леле колко сме малко !!!):1. Bella........ Милена........... Стара Загора....... Пунто2. maiska..... Мая................ София................. Брава3. Krass....... Красимира...... София................. Пунто4. еliie......... Ели............................................. Пунто5. violina...... Виолина..................................... Пунто - кабрио6. ju............ Юлиана...................................... Браво7. blue......... Виолета.......... София................. Браво8. ketito............................................ .............. Пунто9. evita............................... Пловдив.............. БравоАко има неточности или непълности - с копи/пейст да го актуализирате. Така ще можем видим колко сме наистина
Коментар
-
Мая, мисля, че сме много повече ама явно във форума регистрираните са малцинство трябва му повече реклама, но така като гледам в кръчмата ми на една маса ще се съберем всичките да си направим купона като хората, а мъжете ще ги сложим отвън да ни гледат и пазят от лоши помисли като се омагьосамеСледвай мечтите си))
Коментар
-
maiska
-
maiska
Колега Punto SX, ако знаеш колко човека банда бяхме.... като ни видеха и се разбягваха П.П. Всъщност това е пътя за Дяволското гърло, който не е ходил - да отиде, страхотни гледки има...
Коментар
-
violina написа:Мая, мисля, че сме много повече ама явно във форума регистрираните са малцинство трябва му повече реклама, но така като гледам в кръчмата ми на една маса ще се съберем всичките да си направим купона като хората, а мъжете ще ги сложим отвън да ни гледат и пазят от лоши помисли като се омагьосаме
Коментар
-
maiska
Blue написа:violina написа:Мая, мисля, че сме много повече ама явно във форума регистрираните са малцинство трябва му повече реклама, но така като гледам в кръчмата ми на една маса ще се съберем всичките да си направим купона като хората, а мъжете ще ги сложим отвън да ни гледат и пазят от лоши помисли като се омагьосаме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар