Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хубавици са притежателките на Фиат то е ясно.Само не мога да разбера (специално до EVITA) как караш с тези токчета?
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Това е Верчето
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

tyson написа:
        Хубавици са притежателките на Фиат то е ясно.Само не мога да разбера (специално до EVITA) как караш с тези токчета?
        Много по-удобно е като имаш опора на петата и газта се натиска по-яко За това и от 1.6 скочих на 1.8. Всъщност карам повечето време с маратонки.
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Grisha написа:
          Това е Верчето
          Лъжец....
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Моята жена и тя се води притежателка на (половин) ФИАТ, ама не ще да влиза във форума Само на сбирките идва с кеф

Коментар

Immortal написа:
              Моята жена и тя се води притежателка на (половин) ФИАТ, ама не ще да влиза във форума Само на сбирките идва с кеф
              Абе и моята и то на цял, пък макар и с 3 врати, ама като си дойде в 11,30 вечерта от работа и ми вика - "пак ли тоя фиат бе..."- ще речеш че кара Голф 2
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колеги...вие съвсем пък спамнахте темичката на дамите във форума
                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Не знам дали спамя, ама чух че се рипа срещу токчетата по крачетата на дамите и не можах са сдържа. Мен лично не ме интересува дали мацето може да кара с токчета , важно ми е като слиза от Фиат-чето да се лее сексапил... п.с От сърце се посмях четейки по темата , не мисля че момичетата ще се обидят за мъжката намеса в темата им, та има ли лице от нежния пол , което не търси мъжкото внимание.. Хайде със здраве

Коментар

Та за тази прословута среша Момичета, предлагам да поканим мъжкото съсловие при едно условие. Да дойдат в шотландски полички...може и без токчета..Някой против?
                    Punto 1.2/75

Коментар

Аз съм ЗА !!!Освен това ще ги накараме да си пуснах мустаци и да ги завият като гевреци на горе ... и дълги чорапки да носят и каквото още там се сетиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Krass написа:
                        Та за тази прословута среша Момичета, предлагам да поканим мъжкото съсловие при едно условие. Да дойдат в шотландски полички...може и без токчета..Някой против?
                        Подкрепям маже и да са със розови блузки
                        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Много се надъхахте , да не стане хъка-мъка после.. :D

Коментар

Krass написа:
                            Поличка, добре! Шотланска - добре! Ама и гол пъп ли? А типото и то ли да е на карета?

Коментар

///// написа:
                              Krass написа:
                              Поличка, добре! Шотланска - добре! Ама и гол пъп ли? А типото и то ли да е на карета?
                              Ааааа, един въпрос - със или без бельо под поличката ????Да си знем все пак!
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Класическата шотландска пола се носи без бельо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                                Fiat Ritmo 105TC
                                1600cc 105к.с.

Коментар

Working...
                                X