Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Най-много да ги оставим да си седят на отделна маса? Под зоркия ни поглед?
    Аз викам най-добре да ги пуснем за научни експерименти

Коментар

maiska написа:
      Krass написа:
      donnna написа:
      здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
      Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
      Колега donnna / kuni, много кофти изпълнение. Предлагам на срещата да дойдеш с най-високите си токчета и ще те научим не само как се кара с такива обувки, а и как се тича с тях.П.П. Извинявам се на колежката eliie за неправедливото обвинение А ако пак съм сбъркала, ще си посипя главата с пепел Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Колежке,ще ти връча покал Смятам отбора от жени е страхотен и предлагам на мъжете мноооого да внимават защото високите точкета казват биле измислени от жена която са я целунали по челото...ама не се знае дали не са измислени от такава която си служи с тях по предназначение ... а именно с малко карате умения са си направо неотменим атрибут към женската ни същност !
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
          Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти
          А после ние сме биле клюкарки и интригантки .... еййй мъжлета не бива така ....
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

колеги, разкриха ме по icq - то ако си бяхте мълчали щяхте да се хилите повече, ама пусто сърце не трае...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

eliie написа:
              Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.
              Punto SX 1.1 55

Коментар

donnna написа:
                колеги, разкриха ме по icq - то ако си бяхте мълчали щяхте да се хилите повече, ама пусто сърце не трае...
                Ами аз знаех, че си маж и ти като каза, че си уж жена много се изненадах Риших, че преди това, не съм разбрала правилно, че си мъж

Коментар

Punto SX написа:
                  eliie написа:
                  Сори аз съм този някой който се е объркал - мислех че си ти на една от смимките в Купето на един колега на някоя от предходните срещи. Но все пак като страничен наблюдател непресъствал на срещата явно съм се заблудил.
                  Явно да! А къде си ги гледал тези снимки?

Коментар

wwweb написа:
                    Е на това му викам аз тема Снимки няма ли да има? Колеги, тука ще е сеира
                    направо си познал - за един ден - 10 страници постове ... какво ли е да си жена в съблекалнята на футболен отбор ...
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Punto SX написа:
                      eliie написа:
                      ха-ха-ха, Купе ли чух? Тя е .....
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

За това момиче ли говорим...
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

niko_ymn написа:
                          какво ли е да си жена в съблекалнята на футболен отбор ...
                          Сега ще последват нови 10 страници

Коментар

wwweb написа:
                            niko_ymn написа:
                            какво ли е да си жена в съблекалнята на футболен отбор ...
                            Сега ще последват нови 10 страници
                            Да ама и аз вкарах интригата с една снимка... така, че още 10стр.
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Егати спамаджиите сме. Разалихме темата на колежките. Те няма да искат да пишат повече Уж щяха да ни изпъдят, пък то какво стана

Коментар

wwweb написа:
                                Егати спамаджиите сме. Разалихме темата на колежките. Те няма да искат да пишат повече
                                Ти да си видял някой да е спрял гората да се разлиства!?!?!?
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X