Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska написа:Krass написа:donnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Коментар
-
eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интригантиPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интриганти
Коментар
-
Punto SX написа:eliie написа:Абе хора,моля ви се, как ще съм мъж Не съм ходила обаче на срещи, за да ме има на снимки както беше написал някои А мъжете се оказахте големи интригантиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
wwweb написа:Егати спамаджиите сме. Разалихме темата на колежките. Те няма да искат да пишат повечеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар