здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
А няма да се учите една друга на глупости - забранено е от закона да се кара с токчета. Леле Maiska точно Elliie да заподозреш че то момичето на снимки на срещи го има даже :P
здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
А няма да се учите една друга на глупости - забранено е от закона да се кара с токчета.
А би ли посочил в кой член го пише това Колежката е в нужда...не може постоянно да се преобува..знам колко е неудобно. Та затова викам да помогнем
Колега donnna / kuni, много кофти изпълнение. Предлагам на срещата да дойдеш с най-високите си токчета и ще те научим не само как се кара с такива обувки, а и как се тича с тях.П.П. Извинявам се на колежката eliie за неправедливото обвинение А ако пак съм сбъркала, ще си посипя главата с пепел Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
запис!аз съм Донка и съм от с. Каменар - Поморийско . Много съм доволна от фиятчето.... Не слизам от него. За съжаление нямам еърбеци, само с мойте двата съм....
Аз май много съм изтървал?!?Снощи не съм отварял форума, че не бях в къщи и сутринта кво да видя - 9 страници изписани...Аз знам за още колежки във форума, които засега си траят. Може би искат да се представят за мъже ?Аз викам да не ги оставяме жените да си правят сами срещи, щото ще почнат едни ...Туй ербеци, туй колани, тъй токчета...страшна работа...Най-много да ги оставим да си седят на отделна маса? Под зоркия ни поглед?
Коментар