Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krass написа:
    donnna написа:
    здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
    Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
    А няма да се учите една друга на глупости - забранено е от закона да се кара с токчета. Леле Maiska точно Elliie да заподозреш че то момичето на снимки на срещи го има даже :P
    Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
      Krass написа:
      donnna написа:
      здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
      Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
      А няма да се учите една друга на глупости - забранено е от закона да се кара с токчета.
      А би ли посочил в кой член го пише това Колежката е в нужда...не може постоянно да се преобува..знам колко е неудобно. Та затова викам да помогнем
      Punto 1.2/75

Коментар

Krass написа:
        donnna написа:
        Колега donnna / kuni, много кофти изпълнение. Предлагам на срещата да дойдеш с най-високите си токчета и ще те научим не само как се кара с такива обувки, а и как се тича с тях.П.П. Извинявам се на колежката eliie за неправедливото обвинение А ако пак съм сбъркала, ще си посипя главата с пепел Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Дали си познала никой няма да ти каже...но дали е само един?? :D :D :D
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Слав написа:
              Ееее Слави ти пък съвсем го удари на интрига Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Слав написа:
                Ама каква интрижка се заформи само! :P
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Слав, чакам си бирата....ама дай да се стопли малко времето...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                    Смей се ти, смей се....... Донка от Каменарци.... как ти дойде на акъла...

Коментар

Бързаш....
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И то доста бърза...

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

donnna написа:
                          Слав, чакам си бирата....ама дай да се стопли малко времето...
                          Ама грижи никакви нямаш :D

Коментар

donnna написа:
                            запис!аз съм Донка и съм от с. Каменар - Поморийско . Много съм доволна от фиятчето.... Не слизам от него. За съжаление нямам еърбеци, само с мойте двата съм....
                            Ха-ха-ха...!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ей прецака интригата -трябваше поне още 5-6 страници да потърпиш - докато ти дадът акъл и за най добрия сутиен за шофиране ...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз май много съм изтървал?!?Снощи не съм отварял форума, че не бях в къщи и сутринта кво да видя - 9 страници изписани...Аз знам за още колежки във форума, които засега си траят. Може би искат да се представят за мъже ?Аз викам да не ги оставяме жените да си правят сами срещи, щото ще почнат едни ...Туй ербеци, туй колани, тъй токчета...страшна работа...Най-много да ги оставим да си седят на отделна маса? Под зоркия ни поглед?

Коментар

Working...
                                X