Krass написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
Punto SX написа:Krass написа:donnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...Punto 1.2/75
Коментар
-
maiska
Krass написа:donnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Коментар
-
maiska
Слав написа:Дали си познала никой няма да ти каже...но дали е само един?? :D :D :D
Коментар
-
maiska
Коментар
-
Аз май много съм изтървал?!?Снощи не съм отварял форума, че не бях в къщи и сутринта кво да видя - 9 страници изписани...Аз знам за още колежки във форума, които засега си траят. Може би искат да се представят за мъже ?Аз викам да не ги оставяме жените да си правят сами срещи, щото ще почнат едни ...Туй ербеци, туй колани, тъй токчета...страшна работа...Най-много да ги оставим да си седят на отделна маса? Под зоркия ни поглед?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар