Тук съм! Виолета, на 24, София, карам Браво. Пиша си дипломната работа и цял ден не съм влизала във форума, дори нямам време да чета темата, обещавам да се включа като свърша. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:coolboby написа:Как ще очистят шефовете темата Много спам много нещоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Момчета аз почнах темата от първа страница и за малко да изплюя камъчето, защото не знаех че се пази в тайна това.Обаче припаднах от смях като му прочетох поста на колегата.Видим ли се на среща мноооогооо ...ей още ме боли корема от смях== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
maiska
Bella, съкровище, и другите МОМИЧЕТА, информирам ви, че официално отписвам от нашите редици Eliie !!!!!!!!!!!!!!! Моля, уведомете заинтересованите
Коментар
-
Nino написа:maiska написа:Bella, съкровище, и другите МОМИЧЕТА, информирам ви, че официално отписвам от нашите редици Eliee !!!!!!!!!!!!!!!Моля, уведомете заинтересованите== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
maiska
Към модераторите - моля да промените заглавието на темата - Мъже преброяват мъже под прикритие!
Коментар
-
donnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
Коментар
-
maiska написа:Към модераторите - моля да промените заглавието на темата - Мъже преброяват мъже под прикритие!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
donnna написа:здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...Punto 1.2/75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар