Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тук съм! Виолета, на 24, София, карам Браво. Пиша си дипломната работа и цял ден не съм влизала във форума, дори нямам време да чета темата, обещавам да се включа като свърша. :D
    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Привет и Добре дошла!Всички ще се радваме на включването ти ... за сега ти желая по-скорошно дипломиране и безаварийно шофиране на Фиатката :D
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        coolboby написа:
        Как ще очистят шефовете темата Много спам много нещо
        Кви шефове те гонят...
        Кире, я му обясни - такива теми не сепочистват а направо целите у кошааааааа.....Ам, да броите ако искате може и жена ми, макар тя да не стъпва във форума, ама аз съм за двамата и по кила и по присъствие.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Здравейте,Току що открих форума ви и май тук е най-удачно да се разпиша :D Имам Пунто 2000г Онзи ден за първи път я карах и направо си се влюбих в колата Уникална кола красива, маневрена, мърка като коте Чао засега

Коментар

Момчета аз почнах темата от първа страница и за малко да изплюя камъчето, защото не знаех че се пази в тайна това.Обаче припаднах от смях като му прочетох поста на колегата.Видим ли се на среща мноооогооо ...ей още ме боли корема от смях
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Bella, съкровище, и другите МОМИЧЕТА, информирам ви, че официално отписвам от нашите редици Eliie !!!!!!!!!!!!!!! Моля, уведомете заинтересованите

Коментар

maiska написа:
                Bella, съкровище, и другите МОМИЧЕТА, информирам ви, че официално отписвам от нашите редици Eliee !!!!!!!!!!!!!!!Моля, уведомете заинтересованите
                Ха-ха-ха, сбърка! Студено, студено!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                  maiska написа:
                  Bella, съкровище, и другите МОМИЧЕТА, информирам ви, че официално отписвам от нашите редици Eliee !!!!!!!!!!!!!!!Моля, уведомете заинтересованите
                  Ха-ха-ха, сбърка! Студено, студено!
                  И то доста студено
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Към модераторите - моля да промените заглавието на темата - Мъже преброяват мъже под прикритие!

Коментар

donnna написа:
                        здравейте днес!!!maiska, какво им се вързваш на простотиите... по въпроса за токчетата - аз още от шофьорския курс си имам обувки за каране и като се кача в колата си ги сменям... не се научих да карам с токчета и това си е....айде чао за сега, че днес имам много работа...
                        Хахахаха ...

Коментар

maiska написа:
                          Към модераторите - моля да промените заглавието на темата - Мъже преброяват мъже под прикритие!
                          Малко търпение, той агентът под прикритие сам ще се издаде...! Друг подход, проследи последните мнения на най-съмните според теб... пак ще цъфне!
                          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ще е интересно, ако и на срещата не го познаете Ще бъде лошо хем за него, хем за Вас

Коментар

wwweb написа:
                              Ще е интересно, ако и на срещата не го познаете Ще бъде лошо хем за него, хем за Вас
                              N.Y. State of Mind

Коментар

donnna написа:
                                Мила колежке Може ли да сложиш най-високите си токчета за срещата. Обещавам да ти покажа техниката на каране с токчета Много е лесно да знаеш
                                Punto 1.2/75

Коментар

Working...
                                X