Punto SX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska
Punto SX написа:И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.
Коментар
-
maiska написа:Punto SX написа:И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
maiska
Bella написа:"Жаден съм като смооок , каааато кладенец дълбок . Нека се съберем да ГО накълвем "
Коментар
-
Punto SX написа:maiska написа:Punto SX написа:И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.
Коментар
-
Аз никога не карам с...понеже и в ежедневието не нося високи обувки...Освен това незнам как е в БГ,но в Германия примерно ако караш с токчета и има ПТП застрахователите НЕ ти поемат никакви щети.Също както и ако си на магистрала с ограничение 120 км,а катастрофираш с 140 примерно и повече пак НЕ ти поемат нищо ,защото си бил в нарушение на закона !!!Лек път на всички
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар