Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto SX написа:
    И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.
    Ха Ха Ха Ха ... петелът се е маскирал на кокошка викаш

Коментар

Punto SX написа:
      И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.
      Е все ще се намери някой да ти развали хубавата тема !!! Ако знаеш кой е - казвай - без подканяне!!!

Коментар

Може да преобладава женското в него!:P
        RIP Притежателка на горда Panda RIP
        Bravo 1.2 16V

Коментар

"Жаден съм като смооок , каааато кладенец дълбок . Нека се съберем да ГО накълвем "
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

И аз също карам с токчета, но са ми казвали, че било забранено В закона обаче никаде не съм видяла да пише, че неможе!Вие имали ли сте проблеми заради това, че сте с токчета?
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

maiska написа:
              Punto SX написа:
              Е все ще се намери някой да ти развали хубавата тема !!! Ако знаеш кой е - казвай - без подканяне!!!
              ОООООООО естествено че знам и още как.
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Bella написа:
                "Жаден съм като смооок , каааато кладенец дълбок . Нека се съберем да ГО накълвем "
                Изчакай да видим как ще се аргументира, това може да е пореден опит на мъжете да всяват раздор в женските редици

Коментар

Punto SX написа:
                  maiska написа:
                  Punto SX написа:
                  ОООООООО естествено че знам и още как.
                  Аиде казваи тогава!

Коментар

А сега де ... в кокошарника има шпионин Ми къде сте тръгнали на срещи без наш агент?

Коментар

wwweb написа:
                      А сега де ... в кокошарника има шпионин Ми къде сте тръгнали на срещи без наш агент?
                      Да не ни пратите някаи травестит да шпионира

Коментар

coolboby написа:
                        Bella, твойте айрбеци смяташ ли ги :P
                        ...eГати и темата........емоутикона е за това че карате фиатките си(надявам се сами) :D
                        FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                        FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

eliie написа:
                          Абе мацки вие карате ли с токчета?
                          Аз не обичам с токчета..понеже много шавам и ми се забиват в стелката и...ми засяда крака на газта обикновено И ми е уморително, особено ако трябва да карам повече от 2 часа. Не че не карам,ама...ми е по-удобно без
                          Punto 1.2/75

Коментар

Аз по принцип не нося високи обувки, така че нямам проблеми с карането :P
                            RIP Притежателка на горда Panda RIP
                            Bravo 1.2 16V

Коментар

Аз никога не карам с...понеже и в ежедневието не нося високи обувки...Освен това незнам как е в БГ,но в Германия примерно ако караш с токчета и има ПТП застрахователите НЕ ти поемат никакви щети.Също както и ако си на магистрала с ограничение 120 км,а катастрофираш с 140 примерно и повече пак НЕ ти поемат нищо ,защото си бил в нарушение на закона !!!Лек път на всички
                              НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Как ще очистят шефовете темата Много спам много нещо

Коментар

Working...
                                X