Bella написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska
-
Еее, аз съм шестата, ураааа, името е и моят ник, а колата ми е любимата фиат пунто, но кабрио :D , е сезона свършва, но кефа лятото е голям, дами много малко сме за сега, аз си мислех, че сме повече, ама нейсе пак ще събереме един отбор за една хубава снимка вярно тази тема си е много хубава и весела, защото и ние сме красиви и веселиСледвай мечтите си))
Коментар
-
maiska написа:eliie написа:Ееее браво!!! Най-накрая една женска тема в този форум :D Но като гледам май пак ще пишат повече мъжете отколкото ние
Коментар
-
violina написа:Еее, аз съм шестата, ураааа, името е и моят ник, а колата ми е любимата фиат пунто, но кабрио :D , е сезона свършва, но кефа лятото е голям, дами много малко сме за сега, аз си мислех, че сме повече, ама нейсе пак ще събереме един отбор за една хубава снимка вярно тази тема си е много хубава и весела, защото и ние сме красиви и весели
Коментар
-
Bella написа:Ееее това е сега дума на истинска жена Ще е страшно забавно да си направим една чисто женска среща... Ще обсъдим как се плетат чорапи на един шиш,как се затваря зимнина и как по Дяволите да откопчим повече стотинки от домашният бюджет за личната колица Бира,секс и рокендролСледвай мечтите си))
Коментар
-
ju написа:Хи хи хи страшна тема!!!Хайде и аз да се отчета за статистиката :PКазвам се Юлияна, карам Фиат от както имам книжка, а последната Фиатка я карам от близо година. Колкото до еърбеговете - май са 3 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
-
maiska
Точно така - колите на паркинг за нощувка, а жените гуляй до зори Добре дошли на № 6 - Виолина и на № 7 - Юлияна в клуба на фиатаджийките !!!
Коментар
-
Bella написа:violina написа:Еее, аз съм шестата, ураааа, името е и моят ник, а колата ми е любимата фиат пунто, но кабрио :D , е сезона свършва, но кефа лятото е голям, дами много малко сме за сега, аз си мислех, че сме повече, ама нейсе пак ще събереме един отбор за една хубава снимка вярно тази тема си е много хубава и весела, защото и ние сме красиви и веселиСледвай мечтите си))
Коментар
-
maiska
-
maiska
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар