Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bella написа:
    maiska написа:
    eliie написа:
    Ееее браво!!! Най-накрая една женска тема в този форум :D Но като гледам май пак ще пишат повече мъжете отколкото ние
    eliie ти си 5-та, добре дошла и очакваме да се запишеш с име, кола, от колко време я караш и с колко еър бега
    Официално те провъзгласявам за Главен секретар на Женската гилдия тук във форума Ти си човека със списъците и статистиките !!!ДОБРЕ ДОШЛА и на Ели !!!Искрено се надявам да се появяват все повече и повече Дами в тази тема!А мъжете....нека ги оставим да пишат в най-смислената тема в целият форум и без това какво друго им остава
    Благодаря за титлата, искренно съм поласкана от оказаната чест, ще се постарая да не ви разочаровам П.П. За сега - женска тема, а по-натам и женска среща ще си направим

Коментар

Еее, аз съм шестата, ураааа, името е и моят ник, а колата ми е любимата фиат пунто, но кабрио :D , е сезона свършва, но кефа лятото е голям, дами много малко сме за сега, аз си мислех, че сме повече, ама нейсе пак ще събереме един отбор за една хубава снимка вярно тази тема си е много хубава и весела, защото и ние сме красиви и весели
      Следвай мечтите си))

Коментар

Ееее това е сега дума на истинска жена Ще е страшно забавно да си направим една чисто женска среща... Ще обсъдим как се плетат чорапи на един шиш,как се затваря зимнина и как по Дяволите да откопчим повече стотинки от домашният бюджет за личната колица Бира,секс и рокендрол
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

maiska написа:
          eliie написа:
          Ееее браво!!! Най-накрая една женска тема в този форум :D Но като гледам май пак ще пишат повече мъжете отколкото ние
          eliie ти си 5-та, добре дошла и очакваме да се запишеш с име, кола, от колко време я караш и с колко еър бега
          ОКАз съм Ели, от 4 месеца карам Пунто, но май моето е без ерб еци
          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

violina написа:
            Еее, аз съм шестата, ураааа, името е и моят ник, а колата ми е любимата фиат пунто, но кабрио :D , е сезона свършва, но кефа лятото е голям, дами много малко сме за сега, аз си мислех, че сме повече, ама нейсе пак ще събереме един отбор за една хубава снимка вярно тази тема си е много хубава и весела, защото и ние сме красиви и весели
            Добре дошла,Виолина Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Качи снимки на малкото бижу с което се движиш ... да си призная честно леко ти завиждам за Кабриото ....И за снимката...ще ни трЕбва Убав апарат,че да не наукаме лещата от красота

Коментар

Bella написа:
              Ееее това е сега дума на истинска жена Ще е страшно забавно да си направим една чисто женска среща... Ще обсъдим как се плетат чорапи на един шиш,как се затваря зимнина и как по Дяволите да откопчим повече стотинки от домашният бюджет за личната колица Бира,секс и рокендрол
              Вместо това бих предложила колите на паркинг за нощувка и гуляй до ранни зори, а може и повече
              Следвай мечтите си))

Коментар

Хи хи хи страшна тема!!!Хайде и аз да се отчета за статистиката :PКазвам се Юлияна, карам Фиат от както имам книжка, а последната Фиатка я карам от близо година. Колкото до еърбеговете - май са 3 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                  Хи хи хи страшна тема!!!Хайде и аз да се отчета за статистиката :PКазвам се Юлияна, карам Фиат от както имам книжка, а последната Фиатка я карам от близо година. Колкото до еърбеговете - май са 3 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                  Добре дошла!Пожелавам ти приятно прекарване в Кокошарника ... тук всички приветстваме с отворени обятия всяка Дама п.п.И аз карам Фиатка от как имам книжка...а преди това съм покарвала и други колици ,но все германки или японки ,за първи път се сприятелявам с италианка и да видим колко време ще продължи връзката ни

Коментар

Точно така - колите на паркинг за нощувка, а жените гуляй до зори Добре дошли на № 6 - Виолина и на № 7 - Юлияна в клуба на фиатаджийките !!!

Коментар

Bella написа:
                      violina написа:
                      Добре дошла,Виолина Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Качи снимки на малкото бижу с което се движиш ... да си призная честно леко ти завиждам за Кабриото ....И за снимката...ще ни трЕбва Убав апарат,че да не наукаме лещата от красота
                      Добре заварила :D , хайде въпреки, че всички сигурно ни има тук със снимки да се разбереме за един ден, в който да си качим снимките :D
                      Следвай мечтите си))

Коментар

Нашите или на колите

Коментар

Абе мацки вие карате ли с токчета?
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Зависи колко удобни са ми обувките, но предпочитам с токчета, а най предпочитам да си ме возят, така мога да си почивам, пуша и т.н. :D
                            Следвай мечтите си))

Коментар

eliie написа:
                              Абе мацки вие карате ли с токчета?
                              Абсолютно, и нямам никакъв проблем с това!

Коментар

И мене много ме радва темата, но само да вметна че в момента в кокошкарника има мъж представящ се за една от вас и още не сте го усетили въпреки вродения си усет за тези неща.
                                Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
                                X