Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    Bella написа:
    ГОРДА съм ,че се справихме така геройски и освен това доста добре се посмяхме над цялата ситуация ...
    Всъщност, защо се оплакваш? Че и цена на мъжете определи. Ако някой беше спрял да ви смени гумата, сега нямаше да се чувстваш "ГОРДА" и нямаше да имаш самочувствието, че можеш да се справиш с проблема сама. Между другото, чисто психологически мъжете затова не спират, защото е уважение да оставиш някой сам да си реши проблема, ако може.
    Мдаааа бе ,да ... мъжете освен че в нужда не помагат са и богове на извиненията... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ако може розово а?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Как ви се струва дизайна на скина на форума? Кефи ли ви?
        Та па сега им дай идея да сменят и скина
        maiska написа:
        Без да се обиждаш бих предпочела нещо по-цветно
        Следва смяна на домейна - www.fiat-mamma.org

Коментар

Бих предпочела в резида Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Я да Ви попитам колежки, като половинката от човешкия род с по-добър усет за красивото... Как ви се струва дизайна на скина на форума? Кефи ли ви?
            Леко дървен ми се струва,но това може би е професионално изкривяване...защото по професия съм дизайнер...но все пак колите признавам са си мъжко хоби,нека мъжете решават какво да правят със скина на форума...пък и ако скина е много красив и шарен няма да можете така лесно да забелязвате по-красивата и с по-добър усет половина от населението на планетата Земя

Коментар

coolboby написа:
              Ако може розово а?
              Идеята е добра...даммм в цвят пепел от рози

Коментар

Жълто и синичко...да е по-весело
                Punto 1.2/75

Коментар

Ха ха ха ... ох тая ще ми стане любимата тема

Коментар

wwweb написа:
                    Следва смяна на домейна - www.fiat-mamma.org

Коментар

Ей това е темата.Така чистосърдечно не съм се смял скоро в този форум.Donna направо кърти миФки и лепи плочки с постовете си тук,"стара кучка" .А историята със смяната на гумата е много яка,обаче дами,не поставяйте всички мъже под един знаменател.Сигурен съм,че нито един от активните потребители на форума,не е минал покрай вас когато сте сменяли гумата

Коментар

Ееее браво!!! Най-накрая една женска тема в този форум :D Но като гледам май пак ще пишат повече мъжете отколкото ние
                        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

яко спам ще е тая тема иначе за скин-а ми направете го да е по избор от няколко цвята...
                          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Я да Ви попитам колежки, като половинката от човешкия род с по-добър усет за красивото... Как ви се струва дизайна на скина на форума? Кефи ли ви?
                            Ами на мен много ми харесва
                            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                              Ееее браво!!! Най-накрая една женска тема в този форум :D Но като гледам май пак ще пишат повече мъжете отколкото ние
                              eliie ти си 5-та, добре дошла и очакваме да се запишеш с име, кола, от колко време я караш и с колко еър бега

Коментар

maiska написа:
                                eliie написа:
                                eliie ти си 5-та, добре дошла и очакваме да се запишеш с име, кола, от колко време я караш и с колко еър бега
                                Официално те провъзгласявам за Главен секретар на Женската гилдия тук във форума Ти си човека със списъците и статистиките !!!ДОБРЕ ДОШЛА и на Ели !!!Искрено се надявам да се появяват все повече и повече Дами в тази тема!А мъжете....нека ги оставим да пишат в най-смислената тема в целият форум и без това какво друго им остава

Коментар

Working...
                                X