Айде една чисто женска много забавна история........пътуваме аз,сестра ми и една приятелка с Фиатката към Хасково...на излизане от село Бъдеще пукаме гума...ама точно след табелата...Слизаме,избутваме колата на банкета ( ) , и се започва одисеята ...Сестра ми бе причислена към екипа за поставяне и поддържане триъгълника в правилно положение Та седи си тя там до тоз триъгълник ,подпира го с кутия от сок праскова и телефонира...обадила се на половината ни познати от мъжко съсловие ...До като тя обяснява какво е станало и пита дали случайно някой мил кавалер няма да дойде да оправи гумата...аз и моята приятелка правим следното!Представете си моята приятелка...висока,стройна,много симпатична...повече от нормалното,с бял ленен панталон и оранжевичко бюстиенце...с очила на незнам си кого и чанта и обувки на нензам си кого,всичко много скъпо....таз мадама облича онази светлоотразителна жилетка която толкова много се противях да закупя защото намирах за ужасно грозна и накрая взех за 2 левчета от един пазар...Аз вадя резервната гума и започвам да вдигам колата с крик...през това време Френдката разхлабва болтовете на гумата....сестра ми в главната роля на подпиращ триъгълника продължава да телефонира с половината свят и да се вайка .......в тоз момент в отсрещното платно спира един шофьор с гОООООООлям камион и ние супер щастливи ... еххх,спасението идва...УРААА,УРААА...Да ама не,човека отиде да се изпикае,изтръска си го,погледна ни и облекчен се качи У камиона и замина по пътя си.....Ако поне една от "благословиите" ни го е срещнала го е хванало разстройство по време на задръстване Сестрата продължава да телефонира...чак за миг реших,че цената на разговорите + работната ръка ще струват почти колкото една нова кола Мисията изпълнена...колата вдигнах с крик аз,френдката извади гумата и поставихме резервната която преди това аз със сила и мускули изтръгнах от "големият" багажник на колата!Точно в този момент спира един военен джип и двама "младежи" на средна възраст ни завъртат болтовете на резервната,посмяхме се малко над неволята и това на което учи тя и си тръгнахме по пътя!ГОРДА съм ,че се справихме така геройски и освен това доста добре се посмяхме над цялата ситуация ......и разбрахме колко струват мъжете....през това време през което сменяхме гумата минаха поне 60-70 коли от там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
maiska написа:Като гледам 90 % от постовете са на мъже Те като видяха в едно изречение думите "жени" и "да се преброим" и наскачаха като мухи на мед
Коментар
-
maiska
-
maiska написа:Историята е страхотна. С две ръце гласувам за жените шофьорки
Коментар
-
maiska
Krass написа:Аз не разбрах сега еърбеци ли броим или жени Записвам се и за двете
Коментар
-
Толкова съм отвеяна, че докато прочета темата и вече съм забравила какво трябваше да пиша..Аз съм Красимира, по принцип от Тополовград, но живея в София. Карам Пунто, което предполагам е с 3 еърбега...неговия и моите Карам я от година и половина и още не ми се е налагало да сменям гума сама...само един подкалник загубих на магистралата та трябваше да го хмм поизрязвам. И поздравления, че наи-после някой се сети да пусне чисто женска темаPunto 1.2/75
Коментар
-
Я да Ви попитам колежки, като половинката от човешкия род с по-добър усет за красивото... Как ви се струва дизайна на скина на форума? Кефи ли ви?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
wwweb написа:Колеги, тва са първи стъпки към женска окупация на форума Слушайте ми думатаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Bella написа:ГОРДА съм ,че се справихме така геройски и освен това доста добре се посмяхме над цялата ситуация ...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
maiska
kiro_of_the_day написа:Я да Ви попитам колежки, като половинката от човешкия род с по-добър усет за красивото... Как ви се струва дизайна на скина на форума? Кефи ли ви?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар