Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Bella, твойте айрбеци смяташ ли ги :P
    Амчи тъй де! Pakumba ме разбра

Коментар

Bella написа:
      нима не знаеш какви кокошки сме жените...и как ще ви изкълвем очите нищо,че сме малобройни
      Треа знаеш, че съм ви голям фен в това отношение

Коментар

Bella написа:
        Фабрично са си 4 ама нещо този от страната на шофьора се губи ... та така за това са три на брой,надяваме се никога да не ни трябват и никога да не се възползваме от "услугите" им!
        Права си, дано не ни потрябват!И въпреки, че не ми се ще темата да взима тази насока, ще ви споделя - когато си търсех кола да си купя (и търсех специално с 4) един приятел ми каза - ееее значи и кола с 2 еър бега ще ти свърши работа, с твойте 2 стават 4....

Коментар

Лелеее...то цялата тема стана СПАМ...пък аз съм най-голямата спамерка ... срам голям ей така ги лекуваме ние мъжете,те от друго не разбират и без това
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
            Лелеее...то цялата тема стана СПАМ...пък аз съм най-голямата спамерка ... срам голям ей така ги лекуваме ние мъжете,те от друго не разбират и без това
            беги ти че не разбираме от друго
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз и от айрбеци разбирам
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Аз и от айрбеци разбирам
                пукаш ли ги
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

запис!аз съм Донка и съм от с. Каменар - Поморийско . Много съм доволна от фиятчето.... Не слизам от него. За съжаление нямам еърбеци, само с мойте двата съм....
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Bella написа:
                    ей така ги лекуваме ние мъжете,те от друго не разбират и без това
                    Само без белезници и камшици ако може :P
                    Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

пишете си и номерата да знаеме да се пазиме p.s. не номерата на ЕЪРБЕЦИТЕ
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

donnna написа:
                        запис!аз съм Донка и съм от с. Каменар - Поморийско . Много съм доволна от фиятчето.... Не слизам от него. За съжаление нямам еърбеци, само с мойте двата съм....
                        Добре дошла в женската темичка в която мъжете се скъсаха да спамят Как е по морето днес,чувам било вече студеничко
                        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Като гледам 90 % от постовете са на мъже Те като видяха в едно изречение думите "жени" и "да се преброим" и наскачаха като мухи на мед

Коментар

maiska написа:
                            Като гледам 90 % от постовете са на мъже Те като видяха в едно изречение думите "жени" и "да се преброим" и наскачаха като мухи на мед
                            Айде айде, ако не ви обръщахме внимание пак щяхте да мрънкате :P
                            Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

кой знае какво си мислите че ще пишем в тази тема ) или как по-точно ще става преброяването

Коментар

морето ли... днес е разкошно времето, само че съм на работа и нямам възможност да се поизпека...като ви гледам регистрациите, аз май съм стара кучка
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X