Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето го и Пинкото на колежката Даниела :D Страхотен е, много купонджийски
    Прикачени файлове

Коментар

[quote="msi"]Ама кой е казал че има проблем бе госпожа :D що се нервиш Като видах списъка и ми се наби една корса сред другите фиати и ми стана чудно щото са съвсем различни коли.Сега си мисля какво ли може да е станало че Миндзу се е разделила с фиата, защо ли се е сдобила с Корса след като е фиат фенка, и що пък не продаде корсата и си купи фиат... такива ми ти мисли ме заглождиха сега.Спокойна си нали [quote]Айде няма да ви мъча повече. Навремето щях да си купувам браво - това исках. И за това влезнах в клуба. В последствие ми вкараха корса - тя ми беше 2ро желание. Та за това съм с корса в клуба на фиат.А розов :P

Коментар

От доста време не се бях разписвала тук...но виждам че темата се е съживила за добро или зло ... и реших да драсна....Момичета ще сменям Бравото....много,ама адски много исках Волво но се оказа трудно да се намери това което искам аз и втори избор ми Алфа Ромео 156 Спорт Вагон 2,4 ЖТД....сега очаквам всеки момент обаждане с реплика :"Докарах я,ела си я вземи..."Кати пристигне ще се похваля и снимки ще кача
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Еееееми суперско... ко. Сега кое те кефи повече, фиатя или опеля :D
          Mindzu написа:
          Айде няма да ви мъча повече. Навремето щях да си купувам браво - това исках. И за това влезнах в клуба. В последствие ми вкараха корса - тя ми беше 2ро желание. Та за това съм с корса в клуба на фиат.А розов :P
          Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

Bella, чакам да видя алфата с нетърпение. Аз до края на март съм като за последно с корсата. В последствие се надявам на Алфа 147 JTD.

Коментар

Mindzu написа:
              Bella, чакам да видя алфата с нетърпение. Аз до края на март съм като за последно с корсата. В последствие се надявам на Алфа 147 JTD.
              Май имам доста претенции че вече близо месец търся кола и не намирам Но все пак тайничко се надявам да е жълт кожен салон

Коментар

Е то пак не е фиат :D Алфа 147 JTD под 11 500 лв няма, предполагам знаеш.
                Mindzu написа:
                Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

msi написа:
                  Е то пак не е фиат :D Алфа 147 JTD под 11 500 лв няма, предполагам знаеш.
                  Mindzu написа:
                  Не разбирам какви са тези "намеци" за цени и т.н.?!?!След като си е решила не мисля,че на някого тук му влиза в работата колко струва даден автомобил и как ще бъде закупен ... моля ти се...

Коментар

Колежката Бела и тук се разписва И пак на обидена се прави... И колежке Бела - нали Волвото беше ВРЪХТА, а италианките - боклук. Пак на италианка си се изрепчила, че и пак същия двигател, но по-мощен. Пак ще го яхаш с големите цифри за ремонт... И пак ще ревеш... вероятно в алфа форума. Маце, ти май не разбра - мощни и спортни коли втора употреба по презумпция са ИЗДУХАНИ от каране и се продават заради цената на ремонта в Италия/Германия/Швейцария.
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Лелеле какви сте и двамата. Първо колега 147 са от 8 до 10хил.лв 2вратите. А ти jenshen73 защо си мислиш че ще е втора употреба. Сега ще видиш като си купи една чисто нова как ще те сложи в малкия си джоб А волвото на фаца са готини.

Коментар

Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                          Новите ВОЛВО са ФОРД. Нова Алфа няма да си купи, защото колкото и да е капризна - до сега да я е взела Нали се сещаш - новата кола ОТГОВАРЯ на всичките и капризи... Хайде Мина, познавам я вече колежката Бела (Милена)... Ще си купи някоя кола на 5-6 години, карана от някой 24 годишен екстремалист, дето в багажника е возил бас каса 1000 вата Ама нищо, ще е със запазена визия...
                          Виждам,че си много сгорещен....що не идеш да си топнеш дупето в някое легенче със студена вода та да поохладиш малко страстите,а?Не ти влиза в работа кой каква кола и за колко пари ще си купи и дали ще е нова или не...айде със здраве!Не прави сметки на хорските пари ами през това време иди и работи та и ти да имаш за нова кола

Коментар

Bella написа:
                            Не орави сметки на хорките пари ами през това време иди и работи та и ти да имаш за нова кола

Коментар

Mindzu написа:
                              Bella написа:
                              Не орави сметки на хорките пари ами през това време иди и работи та и ти да имаш за нова кола
                              Толкова съм се нервирала че съм писала глупости на квадрат

Коментар

Bella написа:
                                Mindzu написа:
                                Bella написа:
                                Толкова съм се нервирала че съм писала глупости на квадрат
                                Това си беше доста грубо, ей Ама Bella няма да я захапвам пак, щото предния път бързо спря да пише, а темата заедно с писанията беше отвсякъде за коша.Добре че се похвали какво чакаш, да се стягат Алфистите, ама като ги знам каква са секта там - тука нападките ще ти се сторят като майски дъждец А тва за дупенцето го ползваш вече няколко пъти и се изтърка, остави го за старозагорските жребци...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X