Привет на всички Дами и мъже Я кажете сега какво включва контролният преглед на 120 000 км примерно ?Понеже гледам в австрийската сервизна книжка прегледите са 100 000 , 120 000 , 160 000 или нещо подобно.Та има ли някакви специфични неща които трябва да се прегледат на 120 000 км ?Благодаря на всички отговорили :D
Привет на всички Дами и мъже Я кажете сега какво включва контролният преглед на 120 000 км примерно ?Понеже гледам в австрийската сервизна книжка прегледите са 100 000 , 120 000 , 160 000 или нещо подобно.Та има ли някакви специфични неща които трябва да се прегледат на 120 000 км ?Благодаря на всички отговорили :D
Дами с големи букви, мъжете с малки - ми викам да дадем ред на дамите да отговорят - нека бъдем кавалери
Дами с големи букви, мъжете с малки - ми викам да дадем ред на дамите да отговорят - нека бъдем кавалери
Еее имало още кавалери Ами за 120 000 незнам точно какво, но на 100 000 трябва да се подменят ремъците и трансмисионното масло. Охлаждащата и спирачната течност също. Предполагам, че си знаеш за маслото и филтрите
Мъже с малка буква защото се предполага че тук ще пишат повече жени та така ... пък вие си казвайте де ... не се срамете
[quote="msi"]11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...[quote] Много колега, но трябва да почнеш от самото начало! (не на темата)
11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...
Колежката преди е била с фиат и въпреки, че сега не е, продължава да посещава форума и да взима дейно участие А дори и да не е била с фиат преди, не виждам какъв е проблема? Всеки има право да пише в който си иска форум, независимо каква кола кара.Аз проблем с това нямам, ти имаш ли?
Ама кой е казал че има проблем бе госпожа :D що се нервиш Като видах списъка и ми се наби една корса сред другите фиати и ми стана чудно щото са съвсем различни коли.Сега си мисля какво ли може да е станало че Миндзу се е разделила с фиата, защо ли се е сдобила с Корса след като е фиат фенка, и що пък не продаде корсата и си купи фиат... такива ми ти мисли ме заглождиха сега.Спокойна си нали
maiska написа:
msi написа:
11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...
Колежката преди е била с фиат и въпреки, че сега не е, продължава да посещава форума и да взима дейно участие А дори и да не е била с фиат преди, не виждам какъв е проблема? Всеки има право да пише в който си иска форум, независимо каква кола кара.Аз проблем с това нямам, ти имаш ли?
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Да, спокойна съм, не се притеснявай!Колежке Даниела, твоя Пинко е с много готин цвят Ако не можеш да качиш другите снимки - пусни ми ги на мейла, ще ги кача в темата
Коментар