Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    това беше тежък удар...
    Леле мале... още с първите си постове ще ме закопаят...
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Привет на всички Дами и мъже Я кажете сега какво включва контролният преглед на 120 000 км примерно ?Понеже гледам в австрийската сервизна книжка прегледите са 100 000 , 120 000 , 160 000 или нещо подобно.Та има ли някакви специфични неща които трябва да се прегледат на 120 000 км ?Благодаря на всички отговорили :D
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
        Привет на всички Дами и мъже Я кажете сега какво включва контролният преглед на 120 000 км примерно ?Понеже гледам в австрийската сервизна книжка прегледите са 100 000 , 120 000 , 160 000 или нещо подобно.Та има ли някакви специфични неща които трябва да се прегледат на 120 000 км ?Благодаря на всички отговорили :D
        Дами с големи букви, мъжете с малки - ми викам да дадем ред на дамите да отговорят - нека бъдем кавалери
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
          Bella написа:
          Дами с големи букви, мъжете с малки - ми викам да дадем ред на дамите да отговорят - нека бъдем кавалери
          Еее имало още кавалери Ами за 120 000 незнам точно какво, но на 100 000 трябва да се подменят ремъците и трансмисионното масло. Охлаждащата и спирачната течност също. Предполагам, че си знаеш за маслото и филтрите
          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Punto SX написа:
            Bella написа:
            Мъже с малка буква защото се предполага че тук ще пишат повече жени та така ... пък вие си казвайте де ... не се срамете
            НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Айде да се увеличим с още 1 бройка1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво 15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... Пунто 16. Blagun-ka ........Еми...........София.............Купе17. shadow_lady........Любомира.......София......Пунто

Коментар

18. rumididi - Даниела - Разград - Уно - цвят розов
                FIAT UNO 45 i.e. 1.0 FIRE

Коментар

rumididi написа:
                  цвят розов
                  Сериозно ли? Моляте покажи снимка. Това трябва да се види!

Коментар

11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...
                    shadow_lady написа:
                    Айде да се увеличим с още 1 бройка1. Bella.............. Милена........... Стара Загора....... Браво 2. maiska........... Мая................ София................. Брава 3. Krass............. Красимира...... София................. Пунто 4. еliie............... Ели...................??????................. Пунто 5. violina............ Виолина...........??????................. Пунто - кабрио 6. ju.................. Юлиана.............??????................ Браво 7. blue............... Виолета.......... София................. Браво 8. ketito..............????????............??????.... ............. Пунто 9. evita...............????????.......... Пловдив.............. Браво 10. izida............. Ани................ София................. Уно 11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСА 12. деси_бургас.... Деси............ Бургас................ Пунто 13. irena..............Ирена............ Варна................. Темпра 14. цецка...........Цветелина...... Русе................... Браво 15. milena m.....Милена......... Стара Загора.... Пунто 16. Blagun-ka ........Еми...........София.............Купе17. shadow_lady........Любомира.......София......Пунто
                    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

[quote="msi"]11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...[quote] Много колега, но трябва да почнеш от самото начало! (не на темата)

Коментар

msi написа:
                        11. mindzu......... Мина.............. Велико Търново... КОРСАТова какво общо има с FIAT не разбирам...
                        Колежката преди е била с фиат и въпреки, че сега не е, продължава да посещава форума и да взима дейно участие А дори и да не е била с фиат преди, не виждам какъв е проблема? Всеки има право да пише в който си иска форум, независимо каква кола кара.Аз проблем с това нямам, ти имаш ли?

Коментар

Нещо не мога да ги кача тези снимки !!! [/img]

Коментар

Успях да кача една в гаража. Не е от най-добрите снимки на Пинко, но става ! :D

Коментар

Ама кой е казал че има проблем бе госпожа :D що се нервиш Като видах списъка и ми се наби една корса сред другите фиати и ми стана чудно щото са съвсем различни коли.Сега си мисля какво ли може да е станало че Миндзу се е разделила с фиата, защо ли се е сдобила с Корса след като е фиат фенка, и що пък не продаде корсата и си купи фиат... такива ми ти мисли ме заглождиха сега.Спокойна си нали
                              maiska написа:
                              msi написа:
                              Колежката преди е била с фиат и въпреки, че сега не е, продължава да посещава форума и да взима дейно участие А дори и да не е била с фиат преди, не виждам какъв е проблема? Всеки има право да пише в който си иска форум, независимо каква кола кара.Аз проблем с това нямам, ти имаш ли?
                              Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

msi написа:
                                Спокойна си нали
                                Да, спокойна съм, не се притеснявай!Колежке Даниела, твоя Пинко е с много готин цвят Ако не можеш да качиш другите снимки - пусни ми ги на мейла, ще ги кача в темата

Коментар

Working...
                                X