blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Жени с Фиатки ... дайте да се преброим!
Collapse
X
-
blagun написа:eliie написа:blagun написа:EVITA написа:Ти пък много си наясно
Коментар
-
Ами както искате я пишете Може да я напишете "Лудата жена с Пунтото"Само ако знаете как пълни почти всеки път оборотомера на дизелчето, всеки път като ме вози ме напушва смях.Турбинката звучи яко и аз още повече се смея Сега като се върне от работа сигурно пак ще каже:- Някакъв си мисли, като види Пупи, че е малък и не върви, ама само му изгледах как тъжно му става като диша пушака на Пупи С тази турбинка съм като пчеличка - яко жужи и хвърчаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
milena m написа:Мистърите , какво ще правите, като по оборудване сте с по два айрбека назад Ама то "Господ на бодлива крава рога не дава.", както е казал народът, за да внимавате повече като шофирате, поради недобрата обезопасеност. :P :P :P :Pno pain no pain
Коментар
-
И аз мисля,че темата пое в погрешна посока,МОЛЯ ви ... спрете се!!!Нека се оплача и аз....днес изгърмях с 1100 лева...взех си най-накрая СиДи за колата и от много търсене се оказа,че това което искам го няма на тази цена която искам и се наложи да дам двойно повече пари от това което исках да дам....сърцето ме боли....сумата за моите скромни представи е космична...дано поне да съм доволна от резултата защото иначе ще си изям краката от яд....всеки момент очаквам да ми се обадят ... в момента монтират колонки и СиДи....никой у дома не знае колко пари съм гръмнала по това,защото ще ме изритат като мръсно коте в противен случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_40
Коментар
-
eliie написа:1100лв за сиди С тези пари можеше да си купиш поне 5-6 чифта обувки Дано наистина да си заслужаваБивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Bella написа:И аз мисля,че темата пое в погрешна посока,МОЛЯ ви ... спрете се!!!Нека се оплача и аз....днес изгърмях с 1100 лева...взех си най-накрая СиДи за колата и от много търсене се оказа,че това което искам го няма на тази цена която искам и се наложи да дам двойно повече пари от това което исках да дам....сърцето ме боли....сумата за моите скромни представи е космична...дано поне да съм доволна от резултата защото иначе ще си изям краката от яд....всеки момент очаквам да ми се обадят ... в момента монтират колонки и СиДи....никой у дома не знае колко пари съм гръмнала по това,защото ще ме изритат като мръсно коте в противен случай Yellow_Flash_Colorz_PDT_40eliie написа:1100лв за сиди С тези пари можеше да си купиш поне 5-6 чифта обувки Дано наистина да си заслужаваSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колеги...мисля скоро да се пренеса да живея в колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Супер доволна съм и вече почти не си мисля за цената,ама признавам яко ме беше шубе до като чаках да монтират всичко...бррррр,викам си сега ако не ти хареса и се изръси толкова пари колкото има семейства се издържат цели 2 месеца с тях....много ми беше съвестно.Обаче сега нямам думи.....това е точно това за което си мечтаех.В цената влизат СиДи - то,колоните,ЮСБ кабел и т.н. и т.н.Сега ще ви дам и модела Pioneer DEH - P7900UBКолоните отзад са HERZ ,а отпред вече забравих някакви други пак уж добри защото на Херц не ставаха за моята кола.И сега не се страхувам от дълъг път,даже напротив Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар