Браво, момичета, много свежарска и разтоварваща тема сте направили! Отдавна не съм се забавлявал така. Но аз отдавна не съм виждал във форума Mindzu от Велико Търново. Май на корса се е качила. А и Ирена от Варна.
Колежката Mindzu се появи на срещата в Търново снощи. Наистина е с Корса Но пък идва на срещите на ФИАТ, което е смекчаващо вината обстоятелство
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=207891.0 Зачетох се във форума им и попаднах на това . Нема такъв форум ви казвам
Много ми е интересно какво ви кара да влизате в такъв форум Мъжа ми и да му платя не би се навил :D И какво ви е интересно , че се обсъждат такива теми на място където си говорят само жени А вие за какво мислите, че си говорим през повечето време---естественно, че обсъждаме мъжете/и нашите и чуждите / дори и по-пикантно от това П.п. като влизаш, регистрирай се и пиши има нужда от мъже
Що бе булка ли си търсиш . Вземи някоя колежка от друг град че да имате повод да разхождате фиатката Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Е това ще е семейна идилия. Двама фенове на фиат да прекарват заедно времето си в любимата фиатка P.s. Пич да не се засегнеш нещо - просто ме изби на простотия малко
Що бе булка ли си търсиш . Вземи някоя колежка от друг град че да имате повод да разхождате фиатката Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Е това ще е семейна идилия. Двама фенове на фиат да прекарват заедно времето си в любимата фиатка P.s. Пич да не се засегнеш нещо - просто ме изби на простотия малко
Ми нямам Фиат ... :D Как да се засегна , като даваш добри идеи
Не искам да ставам някаква досадница, но в този форум, все повече се вмъква някакъв безумен подтекст в разговорите и започвам да се плаша от нещата, които ще последват!
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар